Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Βασίλης Τσιαλιαμάνης: Απαιτείται ίση μεταχείριση των πολιτών στις ρυθμίσεις οφειλών και δανείων


Την ανάγκη ίσης μεταχείρισης όλων των πολιτών αναφορικά με τις ρυθμίσεις οφειλών και δανείων, επισημαίνει με γραπτή του δήλωση ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Τσιαλιαμάνης.
 "Η κυβέρνηση κινούμενη στη σωστή κατεύθυνση, δίνει τη δυνατότητα ρύθμισης οφειλών προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία σε πολλές δόσεις. Ταυτόχρονα προχωρούν και οι ευνοϊκές ρυθμίσεις για τα δάνεια προς τις τράπεζες. 
Στο πλαίσιο της ίσης μεταχείρισης των πολιτών είναι αναγκαίο να μην γίνεται εξαίρεση αυτών που είχαν υπαχθεί σε προηγούμενη ρύθμιση με λιγότερες δόσεις και ήταν συνεπείς, όπως και των ελεύθερων επαγγελματιών από τις απεριόριστες δόσεις για ποσά μέχρι 5000 ευρώ.
Στο ζήτημα της ρύθμισης των δανείων η κυβέρνηση οφείλει να σταματήσει το διαχωρισμό μισθωτών από ελεύθερους επαγγελματίες και να τους αντιμετωπίσει με τα ίδια κριτήρια. Η κρίση που βιώνουμε αφορά όλες τις επαγγελματικές ομάδες και δεν επιτρέπει να χαρακτηρίζονται υπερχρεωμένα μόνο τα νοικοκυριά των μισθωτών και όχι και αυτά των ελεύθερων επαγγελματιών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου