Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ: "Καταδικάζουμε τα φαινόμενα διαφθοράς"


Με αφορμή τα πρόσφατα διαδραματισθέντα στον Δήμο μας καταδικάζουμε τα φαινόμενα διαφθοράς απ΄όπου και αν προέρχονται όμως καλούμε τους συναδέλφους μας να παραμείνουν ενωμένοι  απέναντι σε πολιτικές  εσωτερικής διάσπασης και διχασμού που ακολουθούνται . 
 Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να μετακυληθούν οι πολιτικές ευθύνες  στην υπηρεσία και πρέπει να προστατευθεί η φήμη και το κύρος του οργανισμού στον οποίο εργαζόμαστε. 
 Ζητούμε να γίνει έρευνα σε βάθος και  πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης και την αποκάλυψη όλων των εμπλεκομένων στο σκάνδαλο της υπεξαίρεσης και την άμεση επιστροφή των χρημάτων στο δήμο. 
 Επειδή το σύνολο των συναδέλφων μας  διακρίνονται για το ήθος και την αξιοπρέπειά τους, το οποίο έχουν αποδείξει πολλές φορές, μέσω της εργασίας τους πρέπει να πάψουν οι αιχμές κατά συναδέλφων και να αναληφθεί η πολιτική ευθύνη από όσους είχαν την ευχέρεια πολιτικών χειρισμών.   Πρέπει να ανακοπεί  άμεσα η ολισθηρή πορεία που νιώθουμε ότι υπάρχει μετά τα πρόσφατα διαδραματισθέντα διότι  φοβόμαστε ότι θα δημιουργηθεί μεγαλύτερη κρίση  με υποχρεωτικά προγράμματα εξυγίανσης που θα έχουν  επιπτώσεις στην μισθοδοσία μας , σκληρά μέτρα δημοσιονομικής διόρθωσης  όπως υποχρεωτικές μετατάξεις και απολύσεις.
 Με αποκορύφωμα τα τελευταία γεγονότα θέλουμε επίσης να δηλώσουμε την αντίθεσή μας  στην  πολιτική απαξίωσης των υπηρεσιών  του δήμου που ακολουθείται από την  δημοτική αρχή η οποία έχει ως αποκορύφωμα τα όσα συμβαίνουν στο εργοτάξιο του δήμου
Ιωαννιτών όπως έλλειψη προσωπικού, απλήρωτη εργασία, ανασφάλιστα αυτοκίνητα, έλλειψη ελαστικών στα απορριμματοφόρα καθώς και την έλλειψη πετρελαίου κίνησης στα υπηρεσιακά αυτοκίνητα.
 Θεωρούμε ότι η πολιτική  αυτή  θα οδηγήσει σε ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών και την εκχώρηση των υπηρεσιών στον Ιδιωτικό τομέα προς όφελος των οικονομικών παραγόντων που θα τις αναλάβουν αλλά σε βάρος του Γιαννιώτη πολίτη που θα επωμισθεί το κόστος.

  Τα εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ.
 Κρικώνης Νικόλαος
 Ράπτης Αθανάσιος
 Ευθυμίου Αλέξανδρος                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου