Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Τα μηνύματα της Πολιτικής Ηγεσίας


Την βεβαιότητα του, ότι ο ελληνικός λαός θα ξεπεράσει τις σημερινές δύσκολες ημέρες, καθώς όπως είπε, διαθέτει αστείρευτες δυνάμεις, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, από την Κέρκυρα, όπου γιόρτασε την ημέρα του Πάσχα στο Ναυτικό Σταθμό. «Είναι δύσκολες ημέρες, αλλά εγώ πιστεύω ότι θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες μας. Η Ανάσταση του Χριστού θα μας βοηθήσει, ο ελληνικός λαός να περάσει τον δικό του Γολγοθά. Είμαι βέβαιος, πιστεύω σε αυτό, ο ελληνικός λαός έχει αστείρευτες δυνάμεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.
 
Ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, από την Ύδρα
όπου βρίσκεται, στο πασχαλινό του μήνυμα προς τον ελληνικό λαό είπε: «Η Ελλάδα αλλάζει και ξαναγεννιέται».Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε πως το Πάσχα είναι σύμβολο του ξεκινήματος μίας νέας ζωής, και ότι μέσω δυσκολιών αλλάζουμε νοοτροπίες και αντιλήψεις, για να κλείσει λέγοντας ότι στο τέλος, θα καταφέρουμε να έχουμε την Ελλάδα που μας αξίζει.«Περπατάμε μαζί, σπάμε τη μοιρολατρία και όλοι μαζί θα πετύχουμε να πορευτούμε στην Ελλάδα της επιτυχίας» είπε σχετικά.


Ενώ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, παρακολούθησε την Αναστάσιμη Λειτουργία στον Άγιο Γεώργιο Ναυπλίου. Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο θρίαμβος της Ανάστασης φέρνει την ελπίδα, που δεν είναι γραμμένη πάνω στην άμμο ή στον αέρα, αλλά είναι δεμένη στον στέρεο βράχο του ρεαλισμού, της αυτοπεποίθησης και της ευθύνης. Χριστός Ανέστη, υγεία και δύναμη από τον Θεό σε όλους». Σήμερα επισκέφτηκε την 124η Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης στην Τρίπολη, όπου αντάλλαξε ευχές με τους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες των Ενόπλων μας Δυνάμεων.Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:  «Στα μάτια των νέων παιδιών βλέπω την αγωνία για το μέλλον τους, αλλά βλέπω και τη δική μας ευθύνη να τους δώσουμε χειροπιαστή, όχι θεωρητική, ελπίδα. Ελπίδα η οποία θα είναι εφαρμόσιμη, ώστε να ξαναποκτήσουν αυτοπεποίθηση και ελπίδα για το αύριο. Σε κάθε σπίτι εύχομαι, πραγματικά, να ξαναέρθει η αισιοδοξία. Με τη δύναμη του Θεού όλα θα πάνε καλά. Χριστός Ανέστη».

Πηγή: Voria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου