Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Γεννηματά:" Το ΠΑΣΟΚ θέλει να ακούσει το θυμό και την αγανάκτηση των πολιτών" -Είσαι σίγουρη;


«Το ΠΑΣΟΚ θα επενδύσει στον πολιτικό του λόγο» σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα, υπογράμμισε η κ. Γεννηματά, αναφορικά με την προεκλογική εκστρατεία του Κινήματος.  
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ ενημέρωσε ότι η προεκλογική εκστρατεία του Κινήματος θα κινηθεί με τον, κατά το δυνατόν, μικρότερο προϋπολογισμό και πως θα πρόκειται για μια «λιτή, αλλά ουσιαστική εκστρατεία, βασισμένη στον πολιτικό μας λόγο και στη σχέση ειλικρίνειας με τους πολίτες».  
Ειδικότερα, ανέφερε ότι «δεν θα ξοδέψουμε», ότι θα γίνει προσπάθεια να μηδενιστούν τα έξοδα, αναφορικά με εκτυπώσεις δεν θα υπάρχουν αφίσες, καθώς «δεν θέλουμε να ρυπάνουμε τις πόλεις, θέλουμε να σεβαστούμε πλήρως την ησυχία και την αγωνία των πολιτών».  
«Θα επενδύσουμε, σε αυτό τον προεκλογικό αγώνα, στον πολιτικό μας λόγο», είπε και τόνισε πως αυτό δεν σημαίνει ότι το ΠΑΣΟΚ θα κινηθεί μόνο μέσω των ΜΜΕ, αλλά θα δώσει πολύ μεγάλο βάρος στην προσωπική επαφή, γιατί «τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει την άμεση επαφή, τη συζήτηση με τον πολίτη».  
Η κ. Γεννηματά είπε χαρακτηριστικά ότι το ΠΑΣΟΚ θέλει να ακούσει το θυμό και την αγανάκτηση των πολιτών, ώστε να μπορεί να απαντήσει σε αυτά και πάνω απ' όλα στην αγωνία τους για το αύριο, με το σχέδιο του Κινήματος για την ανασυγκρότηση της χώρας.  
«Η πρότασή μας θα είναι πρόταση υπευθυνότητας», σημείωσε η κ. Γεννηματά και υπογράμμισε ότι όπως το ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα παρόν στα δύσκολα, έτσι θα είναι και τώρα.  
Πηγές από την Ιπποκράτους, διευκρίνιζαν ότι η αφίσα που κυκλοφόρησε χτες αποτελούσε «μια απόπειρα» των νέων παιδιών που συμμετέχουν δημιουργικά στην προσπάθεια του Κινήματος, ενώ τόνισαν ότι είναι δεδομένη η πρόθεση να μην υπάρξουν αφίσες.  
Επιπλέον, έγινε γνωστό, ότι δεν θα υπάρξει ενοικίαση χώρων, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας και θα πραγματοποιηθούν ανοικτές συγκεντρώσεις «πάντα, όμως, με γνώμονα τη λιγότερο δυνατή επιβάρυνση της ευρύτερης περιοχής και το μικρότερο δυνατό κόστος».  
Οι ίδιες πηγές έλεγαν, εξ άλλου, ότι η ΝΔ «θα κριθεί για τη στάση της προεκλογικά».  
Σχετικά δε με τα θέματα της απόσυρσης του νομοσχεδίου για το πρόγραμμα «Δήμητρα», από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη αλλά και του νομοσχεδίου για τα ταξί, του υπουργού Μεταφορών Μάκη Βορίδη, οι ίδιες πηγές επισήμαναν ότι πρωταρχικό θέμα της χτεσινής συνεδρίασης που συγκάλεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος με κυβερνητικά στελέχη του Κινήματος, ήταν το πώς θα συμβάλουν, από την πλευρά τους, στην καλύτερη δυνατή λειτουργία της κυβέρνησης.  
«Ο καθένας, αυτή την προεκλογική περίοδο, κρίνεται και από τη στάση του, σε σχέση με το πόσο βοηθάει τη λειτουργία της κυβέρνησης. Εμείς, δεν έχουμε βάλει εμπόδια και η ΝΔ θα πρέπει να κριθεί για τη στάση της, που δημιουργεί εμπόδια στη λειτουργία αυτής της κυβέρνησης», τόνιζαν στην Ιπποκράτους. 
Αναφορικά με το ζήτημα που ανέκυψε μετά τις κατηγορίες του εκπροσώπου της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη σχετικά με τις προσλήψεις στα ΕΛΤΑ, οι ίδιες πηγές έλεγαν ότι «όλοι μας κάνουμε λάθη κι αν απλά το παραδεχόταν ο κ. Μιχελάκης θα μπορούσε να λήξει εκεί».  
Ωστόσο, συμπλήρωναν πως είναι προφανές ότι αυτή θα είναι η τακτική -την οποία χαρακτήρισαν «απαράδεκτη»- στον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ και σημείωναν ότι το θέμα κατασκευάστηκε για προεκλογικές εντυπώσεις.  
Ακόμη, υποστήριζαν ότι στη ΝΔ όφειλαν να έχουν ρωτήσει πρώτα το στέλεχός τους στην κυβέρνηση και διευκρίνιζαν ότι επρόκειτο για εποχιακές προσλήψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου