Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Νίκη και καλή εμφάνιση ο στόχος απέναντι στην Ολυμπιάδα


 Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται την προσεχή Κυριακή με το πρωτάθλημα να μπαίνει στην τελική ευθεία και την ομάδα μας να υποδέχεται την Ολυμπιάδα Πατρών.
Πρόκειται για μια αναμέτρηση όπου η νίκη χαρακτηρίζεται ως μονόδρομος προκειμένου να εξασφαλιστεί η παραμονή της ομάδας μας στην κατηγορία. Η Ολυμπιάδα βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση και σώζεται πλέον μόνο με ένα μικρό θαύμα, δηλαδή με ένα σερί νικών μέχρι το τέλος. Με αυτή την έννοια η αναμέτρηση της Κυριακής φαντάζει ως η τελευταία ελπίδα για τους Πατρινούς στη μάχη της παραμονής. Το θετικό για μας είναι ότι η ομάδα προετοιμάζεται για την αναμέτρηση πλήρης και απαλλαγμένη από τα προβλήματα και τις απουσίες μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι υπάρχει διάχυτη η αισιοδοξία ότι η ομάδα όχι μόνο θα κερδίσει αλλά θα καταφέρει να δείξει και το καλό της πρόσωπο στο γήπεδο μετά το τελευταίο σερί μέτριων εμφανίσεων.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο ΕΑΝΚΙ και η διοίκηση του συλλόγου απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους της πόλης να σταθούν δίπλα στην ομάδα, υπογραμμίζοντας ότι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου