Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ


Ο πρόεδρος της ΝΔ απέδειξε ότι εδώ και καιρό ,οι συνεργάτες του και αυτός σχεδίαζαν την επόμενη εποχή των εκλογών της 6ηςΜαίου .
1)Ανακοίνωσε σχέδιο για την οικονομική πολιτική με το Ζάππειο  3.

2)Ανακοίνωσε σχέδιο επανασχεδιασμού όλων των πτυχών της δημόσιας ζωής, μίλησε για την ασφάλεια, την παιδεία,την υγεία, την κυβερνητική λειτουργία ακόμη και τις μεταβολές σε σχέση με τον πρόεδρο της δημοκρατίας με το Ζάππειο 4.

3)Το σημαντικότερο όλων όμως είναι η πασιφανής σχέση των προτάσεων του Ζαππείου 3 και 4 με το Ζάππειο 1 και 2 .Αυτό αποδεικνύει ότι υπάρχει ‘καθαρό μυαλό’ ,υγιής ερμηνεία των πολιτικών εξελίξεων.Θα είναι πράγματι σημαντικό για την χώρα να δοθεί στον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ισχυρή εντολή εφαρμογής αυτών των πολιτικών.
Νομίζω ότι η διαδρομή του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ είναι τέτοια που αποδεικνύει ότι όσο πιο ισχυρή εντολή του δοθεί τόσο δυνατότερα και επιτυχέστερα θα διαπραγματευτεί το μέλλον της χώρας.
Ήδη δημιούργησε πολιτικές συμμαχίες’  μέσα από τα ταξίδια που πραγματοποίησε τελευταία ,τόσο με τις Ευρωπαικές χώρες του Νότου (Ισπανία, Πορτογαλία) όσο και παλιότερα με χώρες εκτός Ευρώπης (Ισραήλ,Ρωσία ) που δείχνουν και αποδεικνύουν ότι ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ έχει σχέδιο για την ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Έχει σχέδιο για αυτό που λέμε ΝΕΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
Μένει σε εμάς τον λαό να τον εμπιστευτούμε και να του ‘λύσουμε τα χέρια’ να εφαρμόσει αυτό που σχεδίασε και παρουσίασε στους πολίτες,στον λαό.
Ισχυρή λοιπόν, ισχυρότατη εντολή στον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.Όλα τα άλλα θα τρέξουν

1 σχόλιο:

  1. ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ "ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΑΛΑΒΩΜΕΝ ΤΑΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ", ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΘΑ ΚΕΝΕΙ ΤΟΥΣ Λ/Μ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ? ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ...

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΩ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ: ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή