Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Επεισόδιο με πρωταγωνιστές Ρομά στον Λούρο Πρέβεζας


Αναστάτωση επικράτησε χθες βράδυ στο Λούρο αφού καταγράφηκε ένα ακόμη επεισόδιο με πρωταγωνιστές Ρομά κατοίκους της περιοχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου στις 10 το βράδυ της Παρασκευής οδηγός οχήματος πέρασε με κόκκινο έναν από τους φωτεινούς σηματοδότες που βρίσκονται στην είσοδο του Λούρου.
Αμέσως άνδρες της ΟΠΚΕ, η οποία πραγματοποιεί τακτικές περιπολίες στην περιοχή, ακινητοποίησαν το όχημα όπου και βεβαιώθηκε σωρεία παραβάσεων για τον αθίγγανο οδηγό ο οποίος δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ενώ το όχημα δεσμεύτηκε στο αστυνομικό τμήμα Λούρου προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη, που ήταν συγγενικό πρόσωπο του οδηγού.
Το επεισόδιο όμως δεν έληξε εκεί, αφού
λίγο πριν τα μεσάνυχτα τρεις ρομά επισκέφτηκαν το αστυνομικό τμήμα Λούρου και με απειλές, βρισιές και χειρονομίες κατάφεραν να αποσπάσουν τα κλειδιά του δεσμευμένου οχήματος και να φύγουν με αυτό από το αστυνομικό τμήμα Λούρου.
Αμέσως κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της αστυνομίας και λίγες ώρες μετά συνελήφθησαν οι δύο δράστες ενώ ο τρίτος αναζητείται.
Το όχημα βρέθηκε στην κατοχή τους και αυτή τη στιγμή φυλάσσεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας, ενώ οι δράστες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου