Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Σύσκεψη για τη δημιουργία επιχειρηματικού πάρκου στην Άρτα



Θέματα που αφορούν τη δημιουργία επιχειρηματικού πάρκου στην Άρτα, ήταν το αντικείμενο σημερινής σύσκεψης που έγινε στην Περιφέρεια, με τη   συμμετοχή της Αντιπεριφερειάρχη, αρμόδιας για θέματα Αναπτυξιακού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Ηπείρου, κ. Τατιάνας Καλογιάννη, του Δημάρχου Αρταίων κ. Ιωάννη Παπαλέξη   του Προέδρου του Επιμελητηρίου Άρτας κ. Χρήστου Παπάζογλου και υπηρεσιακών παραγόντων.
Κατά τη διάρκεια της, έγινε ενημέρωση των εμπλεκομένων φορέων για  τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθηθούν για την δημιουργία του επιχειρηματικού πάρκου και υπήρξε ταύτιση απόψεων για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί στη συνέχεια.
Ως πρώτο βήμα αποφασίστηκε η λήψη απόφασης του δημοτικού συμβουλίου  Αρταίων,  για την καταρχήν παραχώρηση της δημοτικής έκτασης όπου θα φιλοξενηθεί το επιχειρηματικό πάρκο στην υπό σύσταση της εταιρείας
ανάπτυξης του επιχειρηματικού πάρκου.
Περιφέρεια και φορείς της Π.Ε. Άρτας, όπως ήδη έχουν δεσμευτεί, θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να δημιουργηθεί επιχειρηματικό πάρκο στην Άρτα, προκειμένου να βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα και να ενισχυθούν η επιχειρηματικότητα και η απασχόληση  στην περιοχή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου