Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Περίεργες κινήσεις...


"Χθες"...
Μετά από μια  φιλική κουβέντα του δημοσιογράφου με τον τότε πρωθυπουργό, κ. Κ. Καραμανλή, τον δυσφήμησε, ο δημοσιογράφος, και τον πρόβαλε, σαν κουρασμένο-τεμπέλη,  (ενώ του είχε αναφέρει, ότι κουράστηκε  από τα γεγονότα και τα γύρο λαμόγια) 
Έτσι ξεκίνησε η αποδόμηση της τότε κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, σε μια δύσκολη καμπή της χωράς 
Σήμερα...
Τώρα μη έχοντας τίποτα κακό, για τον Αντ. Σαμαρά και με επιδεικτική 
απομόνωση του δημοσιογράφου,πρώην ΜΑΚΙτη συναγωνιστή, από τον πρωθυπουργό, (σε φιλικό επίπεδο) τον χτυπάει περιφερειακάπισώπλατα και μάλιστα πάλη στην ποιο κρίσιμη στιγμή της χώρας μας. 
Και όλα αυτά;
....λίγες μέρες  λίγες μέρες μετά την επιτυχημένη προσπάθεια του Πρωθυπουργού αποκατάστασης των σχέσεων της Ελλάδος με την υπόλοιπη Ευρώπη και δη της Γερμανίας μετά την δυσφήμηση Παπανδρέου.... πριν την έκθεση του ΔΝΤ, λίγες μέρες πριν τα τελευταία σκληρά μέτρα που θα ανακοινωθούν με αποτέλεσμα την απορρόφηση μεγάλου "πακέτου" που θα κρατήσει την χώρα για ένα πολύ ικανό διάστημα ζωντανή, (έως ότου, αρχίσει, η ανάπτυξη), έρχεται ξανά το χτύπημα του δημοσιογράφου.
Περίεργες κινήσεις. Ύποπτες, η αφελείς ; Ο καιρός θα δείξει
*Δεν είμαι απέναντι στην δημοσιοποίηση των κλεφτών, και απατεώνων.
 Όχι. Αντιθέτως ήμουν, είμαι, και θα είμαι υπέρμαχος.
Αλλά.
Θεωρώ ότι δεν είναι μονόδρομος ο τρόπος που επέλεξε. Αν πράγματι κάποιος ήθελε να συμβάλει στην κάθαρση, χωρίς να κάνει ζημιά στην χώρα του, θα επέλεγε (υπάρχουν πολλοί τρόποι) άλλον δρόμο, εξίσου αποδοτικό.
*Δεν τα βάζω με τους υπαλλήλους του, Τράγκα, Κουναλάκη, Γεωργίου και λοιπούς, μεροκάματο παίρνουν (και μάλιστα μεγάλο...) σε δύσκολους καιρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου