Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Καμμένος :"γάιδαρος είναι ο ελληνικός λαός"


Ευθείες βολές κατά της κυβέρνησης αλλά και των κομμάτων που την στηρίζουν, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μιλώντας σε προσυνεδριακή εκδήλωση του κόμματός του στη Λαμία.
Σχολιάζοντας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, την έκθεση του ΔΝΤ περί επίτευξης του στόχου κατά 50% μέχρι τώρα, είπε: «δηλαδή ο στόχος της εξαθλίωσης της χώρας και των πολιτών, της παραγωγής και της ανάπτυξης έχει επιτευχθεί μόνο κατά 50%».
 Παράλληλα, επιτέθηκε και στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα τον οποίο κατηγόρησε για «εμπαιγμό του ελληνικού λαού» λέγοντας ότι «ο κ. Στουρνάρας ως πρόεδρος του ΙΟΒΕ το 2010 μας έλεγε ότι πρέπει να ψηφίσουμε το μνημόνιο προκειμένου να μπούμε στην ανάπτυξη στο τέλος του 2012».
 Και συνέχισε: «Στην αναθεώρηση του μνημονίου μας μιλάνε για το τέλος του 2014, με την ανεργία να ξεπερνά το 30%. Εγώ ρωτάω το 30% του ελληνικού λαού μέχρι το τέλος των 2014 πώς θα ζήσει κύριοι της κυβέρνησης και της τρόικας; Πώς θα ζήσουν τα παιδιά
του ανέργου που δεν έχει αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα να θρέψει την οικογένειά του;».
 «Πρέπει να στείλουμε το μήνυμα της αντίστασης», κατέληξε ο κ. Καμμένος σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «η γιαγιά μου που ήταν από το Γαλαξίδι έλεγε ότι "αν δεν κλωτσήσει ο γάιδαρος δεν τον ξεφορτώνω". Είναι ώρα να κλωτσήσει ο γάιδαρος. Και γάιδαρος είναι ο ελληνικός λαός που πρέπει να ξεφορτωθεί αυτή τη στιγμή, μια ξένη χούντα και μια συγκυβέρνηση που ακολουθεί πιστά τις εντολές της και που έχει οδηγήσει την ελληνική οικογένεια στην απόγνωση και έχει φέρει τις εισπρακτικές εταιρείες στα σπίτια των νοικοκυραίων» δήλωσε ο κ. Καμμένος.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου