Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος στα Γιάννενα


Ιδιαίτερα ευδιάθετος εμφανίστηκε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος πραγματοποιεί από το Σάββατο διήμερη επίσκεψη στα Γιάννενα, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του,τα παιδιά και τα εγγόνια του.
Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Κωνσταντίνος μαζί με τη γυναίκα του Αννα- Μαρία, τους γιους του Παύλο και Νικόλαο και τα εγγόνια του, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Εμίν Αγά, ενώ στη συνέχεια συνομίλησε με τους δημοσιογράφους, τονίζοντας πως θα πρέπει οι Ελληνες να είναι ενωμένοι.
«Συμπληρώνονται εκατό χρόνια από τότε που ο παππούς μου ήταν εδώ και ήταν μία ευκαιρία για τα εγγόνια μου και τα παιδιά μου να δουν την περιοχή. Είναι μία συγκινητική επίσκεψη. Από δω ξεκίνησε η απελευθέρωση των Ιωαννίνων... Στην Ελλάδα έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα. Ο κόσμος υποφέρει κι αυτό πρέπει να αλλάξει γρήγορα. Υπάρχει κάποιο φως, οι ξένοι αντιλαμβάνονται ότι η Ελλάδα περνάει δύσκολες μέρες. Δεν μας έχουν στην απομόνωση κι αυτό είναι καλό σημάδι. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Όταν η Ελλάδα υποφέρει, μόνο η ένωση μπορεί να μας βοηθήσει. Όλοι οι πολιτικοί έχουν υπόψιν τους πως αν δεν τα βρούνε ο κόσμος θα θυμώσει παραπάνω. Προσπαθούν να βρουν μία λύση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου