Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Κονδύλιο Καλογιάννη για το Δήμο Ζαγορίου


Ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σταύρος Καλογιάννης υπέγραψε απόφαση για την έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού διακοσίων πενήντα χιλιάδων (250.000) ευρώ για την αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο του Δήμου Ζαγορίου. 
Ειδικότερα, η απόφαση αφορά στην έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού διακοσίων πενήντα χιλιάδων (250.000) ευρώ κατόπιν αιτήματος του Δημάρχου Ζαγορίου, για την εκτέλεση του έργου «Αποκατάσταση ζημιών λόγω θεομηνίας, του οδικού δικτύου του Δήμου Ζαγορίου».
Το ποσό των 250.000 ευρώ θα διατεθεί από τους πόρους της ΤΕΟ Α.Ε. και η εκταμίευση και καταβολή του θα είναι άμεσες. Διευθύνουσα Υπηρεσία του έργου ορίστηκε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ζαγορίου.
Σε δήλωσή του ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σταύρος Καλογιάννης αναφέρει:
«Μέσα στο δύσκολο οικονομικό πλαίσιο της χώρας μας, επιχειρούμε να ενισχύσουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση με κάθε τρόπο, για την αποκατάσταση των ζημιών στο οδικό της δίκτυο. 
Στο πλαίσιο αυτό χορηγήσαμε στο Δήμο Ζαγορίου έκτακτη ενίσχυση 250.000 ευρώ.
Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Υποδομών συνεχίζει να παρέχει
στήριξη στις πληγείσες περιοχές.
Στην κατεύθυνση αυτή έχουν ήδη ενισχυθεί με έκτακτες επιχορηγήσεις η Περιφέρεια Ηπείρου και Δήμοι όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου