Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Τεράστια νίκη ο ΠΑΣ στη Τούμπα


Τεράστια νίκη επί του ΠΑΟΚ στη Τούμπα πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής ο ΠΑΣ Γιάννινα! Η ομάδα των Ιωαννίνων νίκησε 0-1 και πλέον είναι το "αφεντικό" στη κούρσα των πλέι-οφ καθώς βρίσκεται στη πρώτη θέση με 6 βαθμούς! Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" συνεχίζει τη ξέφρενη πορεία του κάνοντας όλο το φίλαθλο κόσμο να τρελαίνεται ακόμη περισσότερο!
Το τέρμα της μεγάλης αυτής νίκης πέτυχε ο Λίλα στο 89ο λεπτό (από κόρνερ του Ντε Βινσέντι) με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στις δύο πρώτες αγωνιστικές να γνωρίζει ισάριθμες ήττες! Η ομάδα-μοντέλο του Γιάννη Χριστόπουλου έκανε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να στραφεί εναντίον των παικτών του "Δικεφάλου" και μάλιστα χρειάστηκαν οι άντρες της ομάδας σεκιούριτι ώστε να φυγαδευτούν από το γήπεδο!
Έτσι, ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στη πρώτη θέση με 6 βαθμούς,
στη δεύτερη είναι ο Αστέρας Τρίπολης με 5, στη τρίτη ο ΠΑΟΚ με 4 και στη 5η θέση είναι ο Ατρόμητος με 3 βαθμούς.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Γλύκος, Έτο, Λίνο, Κατσουράνης, Σιλντελφέλντ, Λάζαρ (68' Αποστολόπουλος), Κάτσε, Λόρενς (Βούκιτς 46'), Καμαρά, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (56' Ολίσε).
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Ντάσιος, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μπέριος, Ρουμπουλάκου, Λίλα, Βίλα, Τσουκαλάς (62' Κοροβέσης), Νικλητσιώτης (Ντε Βινσέντι 86'), Γιάκος (74' Νάκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου