Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013

Κουβέλης από Γιάννενα: Μετά το συνέδριο της ΝΔ ο ανασχηματισμός


Την εκτίμηση ότι μετά το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα υπάρξει ανασχηματισμός, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης από τα Ιωάννινα, όπου ήταν ομιλητής σε κομματική εκδήλωση. Ο κ. Κουβέλης είπε  ότι η επίσκεψή του στην Ήπειρο, δεν έχει προεκλογικό χαρακτήρα και τόνισε ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, όπως ο νόμος προβλέπει. 
Μάλιστα, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να διεξεχθούν ξεχωριστά οι αυτοδιοικητικές εκλογές από τις ευρωεκλογές, με τις οποίες συμπίπτουν χρονικά, ή να γίνουν το Φθινόπωρο είπε: «Μπορεί να συμπίπτουν με τις ευρωεκλογές, αυτό δεν έχει καμία σημασία, σε καμιά περίπτωση δεν συμφωνώ να υπάρξει, η οποιαδήποτε μεταβολή των πραγμάτων, σε σχέση με αυτό που προβλέπεται από την νομοθεσία». 
Ο κ. Κουβέλης απαντώντας εξάλλου, σε ερώτηση, για τον εάν βρίσκεται κοντά σε συμφωνία, με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο, Ηλία Μόσσιαλο, απάντησε κατηγορηματικά «όχι» και τόνισε: «Εμείς είμαστε ανοικτοί, για να συγκροτήσουμε το χώρο του δημοκρατικού σοσιαλισμού, όχι
με συμπτύξεις κομμάτων, όχι με συναντήσεις κορυφής, αλλά με ουσιαστικό διάλογο, με συνεργασία, με συμμαχία, με αστερισμούς κινήσεων βεβαίως και προσώπων. Αλλά αυτή την στιγμή που με ρωτάτε στη βάση ορισμένων ονομάτων, σας λέω ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου