Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

"ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ"

Κάλεσμα στους νέους να σταθούν δίπλα στους πολίτες που έχουν ανάγκη, χαρακτηρίζοντας την σημερινή εποχή, «εποχή της προσφοράς», απηύθυνε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε εκδήλωση τη ΟΝΝΕΔ, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του νέου προέδρου της οργάνωσης νεολαίας της ΝΔ, Τάκη Ιωαννίδη. 
Στην εκδήλωση, που παραβρέθηκαν σχεδόν όλοι οι πρώην πρόεδροι της νεολαίας της ΝΔ, υπουργοί, βουλευτές και πλήθος κόσμου, ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι «ζούμε μια μέρα δικαίωσης, καθώς βλέπουμε ένα ποτάμι ελπίδας μέσα σε ένα συγκρουσιακό περιβάλλον». Ο Αντώνης Σαμαράς κάλεσε τους νέους να κρατήσουν ψηλά τη σημαία και τη χώρα, επισημαίνοντας πως προτεραιότητα για ότι κάνει η κυβέρνηση είναι οι νέοι. 
Ο Πρωθυπουργός αναφερόμενος στην ΟΝΝΕΔ είπε ότι «η χώρα έχει ανάγκη να βλέπει μια οργάνωση με στόχους, να παλεύει και να κερδίζει τις μάχες που δίνει». 
Από την πλευρά του, ο νέος πρόεδρος Τάκης Ιωαννίδης υπογράμμισε ότι η ΟΝΝΕΔ «πρέπει να γίνει μια οργάνωση ριζοσπαστική και μαχητική», επισημαίνοντας πως «το Συνέδριο της νεολαίος πρέπει να είναι ένα συνέδριο αρχών και θέσεων». Κάλεσε μάλιστα τον Αντώνη Σαμαρά να συνεχίσει τη μάχη που δίνει για αλλαγές και μεταρρυθμίσεις και σημείωσε ότι οι νέοι θα είναι πάντα στο πλευρό του Πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου