Σάββατο, 11 Μαΐου 2013

To "δώρο" των Ενόπλων Δυνάμεων στο Καστελόριζο

Με ένα πολύτιμο δώρο για τους ακρίτες κατοίκους του Καστελλορίζου έφτασαν στο νησί οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ Στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος και Θανάσης Τσέλιος αντίστοιχα. Μαζί τους με το ελικόπτερο που τους μετέφερε έφτασε στο νοτιότερο σημείο της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και ο στρατιώτης-φαρμακοποιός, ο οποίος θα υπηρετεί και θα λειτουργεί το μοναδικό φαρμακείο του νησιού εξυπηρετώντας έτσι τους κατοίκους του και - φυσικά - τη στρατιωτική φρουρά του νησιού. Με τον τρόπο αυτό υλοποιήθηκε για μία ακόμα φορά η συμβολή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στην υπηρεσία του Ελληνικού λαού, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του προς αυτόν.
 Κατά τα άλλα, οι δύο Αρχηγοί επισκέφθηκαν Μονάδες στην Περιοχή Ευθύνης της 95ης Ανωτάτης Διοικήσεως Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95 ΑΔΤΕ), που καλύπτει τα νησιά Ρόδο, Μεγίστη (Καστελλόριζο), Στρογγύλη και Ρω, συνοδευόμενοι από τους Διοικητές της ΑΣΔΕΝ και της 95 ΑΔΤΕ, ενημερώθηκαν για την κατάσταση στα νησιά και συνομίλησαν με το προσωπικό των Ελληνικών Φυλακίων που επισκέφτηκαν, καθώς και με το σύνολο του προσωπικού στη Λέσχη Αξιωματικών του Καστελλορίζου.
 "Συμπτωματικώς" βεβαίως και απλά ως σημείωση επισημαίνεται
ότι η επίσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε την επομένη ακριβώς της ανακοινώσεως από την Άγκυρα της διενέργειας παράνομων ερευνών από το ωκεανογραφικό της πλοίο στην ευρύτερη περιοχή και την ίδια μέρα που το πλοίο αυτό - σύμφωνα με την τουρκική ανακοίνωση - θα απέπλεε για την διεξαγωγή της έρευνας αυτής.
Επειδή τίποτα δεν γίνεται στην τύχη....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου