Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Ο Βελόπουλος στα Γιάννενα


Σε πείσμα των καιρών, που θέλει τους εκπροσώπους του πολιτικού συστήματος να γίνονται παντού αποδέκτες “κοσμητικών” επιθέτων και στη σκιά των όσων θλιβερών διαδραματίστηκαν και στην πόλη μας κατά τις φετινές εκδηλώσεις για την ιστορική επέτειο του “ΟΧΙ”,η Ν.Ε. ΛΑ.Ο΄.Σ. Ιωαννίνων και ο κ. Βελόπουλος ευχαριστούνε θερμά, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλ. Καχριμάνη, τα στελέχη της τοπικής Αυτοδιοίκησης, τους εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας και  τους πολίτες, οι οποίοι κατέκλεισαν χθες την αίθουσα της Ε.Η.Μ., και παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ομιλία του βουλευτή Β΄Θεσ/νίκης του ΛΑ.Ο.Σ κου Κυριάκου Βελόπουλου με θέμα, τον ορυκτό πλούτο της χώρας.
Κατά την χθεσινή εκδήλωση ο βουλευτής και δημοσιογράφος, παρουσίασε με τεκμηριωμένα στοιχεία, τα όντως τεράστια συγκριτικά πλεονεκτήματα  της χώρας μας, από την ύπαρξη μεγάλων αποθεμάτων φυσικού αερίου, πετρελαίου και χρυσού που βρίσκονται στο Αιγαίο και το Ιόνιο Πέλαγος, στα νότια της Κρήτης καθώς και σε διάφορα μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.
 Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του στην ύπαρξη  βορειοδυτικά της Κέρκυρας (διαπόντια νησιά), σημαντικών “αποθηκών”  πλούτου, και η καυστικότητα με την οποία στηλίτευσε, την παντελή, μα και ανεξήγητη, έλλειψη Εθνικής ενεργειακής πολιτικής, που διαφαίνεται συν τοις άλλοις και από την ανυπαρξία αυτόνομου Υπουργείου Ενέργειας.
Τέλος, ο κος  Βελόπουλος κλήθηκε και απάντησε σε πληθώρα ερωτήσεων εφ’ όλης της ύλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου