Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ( Δ.Α.Σ)–Ο.Τ.Α. για την απεργία της 1ης Δεκέμβρη


ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ,   ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΤΑΙΩΝ                   
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ- ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1η ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΕΚΑ ΚΑΙ  ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΗ  ΜΕ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Δ.Α.Σ.-Ο.Τ.Α. ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ .ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.
ΟΛΟΙ στον αγώνα, όλοι στη μάχη. 1Η  ΔΕΚΕΜΒΡΗ κανείς στη δουλειά. Να νεκρώσουν τα εργοστάσια, τα γραφεία, τα λιμάνια. Μηχανή να μην δουλέψει. Προπέλα να μη γυρίσει. Σε κάθε χώρο δουλειάς να γίνουν τώρα συνελεύσεις και να παρθούν συλλογικές αποφάσεις για μαζική συμμετοχή στην απεργία και στην κλιμάκωση του αγώνα.
         Να δυναμώσει παντού η αλληλεγγύη ανάμεσα στην εργατική τάξη.

         Κάτω τα χέρια από τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας. Όχι στις μειώσεις μισθών. Να καταργηθούν τώρα οι αντεργατικοί νόμοι για τις Συλλογικές Συμβάσεις και τις εργασιακές σχέσεις. Να γενικευτεί το κύμα ανυπακοής στα χαράτσια. Να μην πατήσει πόδι στις γειτονιές, συνεργείο της ΔΕΗ για να κόψει το ρεύμα. Να καταργηθούν τώρα τα χαράτσια. Να μην αφήσουμε να διαλύσουν τα Ασφαλιστικά Ταμεία και να ισοπεδώσουν τις συντάξεις. Να μην πληρωθούν οι δανειστές, να πληρωθούν οι μισθοί κι οι συντάξεις. Κανένας άνεργος χωρίς υγεία, περίθαλψη, χωρίς τα αναγκαία. Κανένας μόνος του στην επίθεση των εργοδοτών, στις απολύσεις, στην εφεδρεία. Να φορολογηθούν τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου με 45%. Αφορολόγητο όριο 40.000€ για κάθε εργατική – λαϊκή οικογένεια και επιπλέον 5.000€ για κάθε παιδί. Όχι στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου στα μονοπώλια. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Ή θα σκύψουμε το κεφάλι και θα δεχθούμε να δουλεύουμε μόνιμα για 500 και 300 ευρώ, μισοάνεργοι, άνεργοι και χωρίς δικαιώματα για να σωθούν τα κέρδη των μονοπωλίων και η ΕΕ ή θα μπούμε σε νέους αγώνες για ανατροπή της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής. .
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ . Μαζί με το ΠΑΜΕ για ενιαίο μέτωπο αντίστασης παντού, στα εργοστάσια, σε κάθε χώρο δουλειάς και γειτονιά, στα σχολειά και στα χωριά απέναντι στην κλιμάκωση του πολέμου εργοδοσίας, κυβέρνησης, ΕΕ. Μαζί με το ΠΑΜΕ για ένα ρωμαλέο, αποφασισμένο κίνημα ρήξης και ανατροπής .
 ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ. Ο δικός τους πλούτος εξαρτάται από τη δική μας φτώχεια. Ή εμείς ή αυτοί. Τα ψέματα τελείωσαν. Χωρίς εμάς γρανάζι δε γυρνά. Καμία ανοχή, καμία συναίνεση, καμία καθυστέρηση. Ο λαός μπορεί να απαντήσει αγωνιστικά στο μαύρο μέτωπο, να αποκρούσει τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία.
 ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΑΣΒΕΣΤΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ  ΠΟΤΕ !!      
ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΙ 2  ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (Δ.Α.Σ)- Ο.Τ.Α.ΑΡΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου