Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Τασούλας:" Η χώρα αργοπεθαίνει με τις συνεχείς αυξήσεις φόρων"


«Μία χώρα στην οποία εφαρμόζεται οικονομική πολιτική με μειώσεις μισθών και συντάξεων, με διαρκείς αυξήσεις φόρων και που η ανεργία φθάνει πλέον το 1.000.000 δεν βγαίνει από την κρίση, αλλά αργοπεθαίνει.  Και χρειάζεται άμεση αλλαγή πολιτικής για να υπάρξει ανάταξη και μετά ανάπτυξη στην οικονομία.  Αυτό που επιμένει να προτείνει ο κ.Σαμαράς και η ΝΔ ως επανεκκίνηση της οικονομίας.  Ο απολογισμός της πολιτικής αυτής που εφάρμοσε η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ  στη χώρα μας είναι δραματικός.  Παρήγορο σημείο ωστόσο εμφανίζεται τελευταία η επίσημη άποψη από πλευράς Ευρωπαϊκής Ενωσης αλλά και γερμανικής Κυβερνήσεως πως στην Ελλάδα εφαρμόσθηκε λάθος πολιτική.  Πρέπει να πιέσουμε να αλλάξει αυτή η πολιτική και φυσικά, με τη θέληση του ελληνικού λαού, η νέα Κυβέρνηση της χώρας να την τροποποιήσει ώστε να βγούμε από την κρίση, αντί να βυθιζόμαστε διαρκώς σε αυτήν».
Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ιωαννίνων και Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. κ.Κώστας Τασούλας ομιλώντας την Παρασκευή το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του TV1 αναφερόμενος στην πολιτική επικαιρότητα.
Ο κ.Κ.Τασούλας κατά την παραμονή του στα Ιωάννινα δέχθηκε στο πολιτικό του γραφείο εκπροσώπους φορέων (Βοήθεια στο Σπίτι, ΚΕΘΕΑ) και συζήτησε μαζί τους για προβλήματα που τους απασχολούν, ενώ την Κυριακή παρέστη στις εκδηλώσεις τιμής της μνήμης του ήρωα του Δρίσκου Λορέντζου Μαβίλη που έγιναν στην Τοπική Κοινότητα Βασιλικής.  Παρέστη επίσης σε σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο Ιωαννίνων με θέμα την επαναλειτουργία της Ζωσιμαίας Σχολής ως Προτύπου Δημοσίου Σχολείου και είχε επίσης συνάντηση με το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του Συλλόγου Αποφοίτων Φοιτητικής Εστίας Τοσίτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου