Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

«Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ»


Καταγγέλλουμε την Δημοτική Αρχή του Δήμου Ιωαννιτών για τον εμπαιγμό απέναντι στους εργαζόμενους για τα είδη ατομικής προστασίας, μετά την κινητοποίηση των εργαζομένων  πριν από τρεις μήνες και την δέσμευση της Δημοτικής Αρχής δια του εκπροσώπου της, τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Μαρούφωφ ότι θα επιλύσουν το θέμα  μέχρι της 15 Οκτωβρίου, σήμερα δηλώνουν ότι θα πρέπει οι εργαζόμενοι να τα διεκδικήσουν δικαστικά.
Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται οι εργαζόμενοι για την πολύμηνη καθυστέρηση τους και αντί να επιλύσει το πρόβλημα, τελικά μας οδηγεί στα δικαστήρια για την διεκδίκηση τους, μια τακτική γνώριμη για την Δημοτική Αρχή, όπως έκανε με τους εργαζόμενους της πρώην ΑΔΕΙ για τα δεδουλευμένα, αλλά και την επιστροφή στην εργασία τους.
Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ιωαννιτών προβαίνει σε προσλήψεις προσωπικού, χωρίς καμιά ανακοίνωση, την ώρα που η ανεργία έχει αυξηθεί και χιλιάδες άνεργοι συμπολίτες μας περιμένουν κάποια προκήρυξη για δουλειά,.
Αυτή είναι η διαφάνεια και αξιοκρατία που έκανε σημαία το προηγούμενο διάστημα!!!
Επίσης καταγγέλλουμε το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή δίνει υπερωρίες σε ημετέρους, την ώρα που έχει απλήρωτους εργαζόμενους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΑΚΕ ΟΤΑ Ν.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ο πρόεδρος Νίκος Κρικώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου