Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Η Ν.Δ. τελειώνει το πάρτυ σε ΟΠΑΠ και ΔΕΗ


Η απόφαση της Ν.Δ. είναι να βάλει τέλος στο μεγάλο πάρτι που επικρατεί στον ΟΠΑΠ. Ο Σαμαράς, δεν πρόκειται ν’ αφήσει στα χέρια του Γερουλάνου και των ΠΑΣΟΚων, να κάνουν πολιτική με τις διαφημίσεις και τις χορηγίες του ΟΠΑΠ. Επειδή, όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, τα «δώρα» θα μεγαλώνουν, στη Συγγρού, θα επιδιώξουν να έχουν ρόλο και λόγο στα όσα συμβαίνουν στον ΟΠΑΠ. Αυτό σημαίνει ότι ο Σπανουδάκης και η παρέα του, θα πρέπει ν΄ αρχίσουν να μετρούν αντίστροφα.
«Σε αυτές τις εποχές που το Δημόσιο προσπαθεί να περιορίσει τις δαπάνες του, Υπουργεία και μονοπωλιακοί Οργανισμοί που ελέγχονται από το κράτος, όπως το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, το Υπουργείο Ανάπτυξης, η ΔΕΗ και ο ΟΠΑΠ, προχωρούν σε προκηρύξεις διαγωνισμών υψηλού budget με στόχο να δεσμεύσουν, με τις αποφάσεις τους, την επόμενη κυβέρνηση» αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης, δείχνοντας ότι η Συγγρού, δεν πρόκειται ν΄ αφήσει να συνεχιστούν τα περίεργα παιχνιδάκια. .
Ο Αντώνης Σαμαράς, σκοπεύει πέραν των διαφημίσεων να ζητήσει αναλυτικά στοιχεία, σχετικά με τις δωρεές και τις χορηγίες που γίνονται από το ΟΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου