Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Συνάντηση του Δημάρχου με τον βουλευτή Νίκο Τσούκαλη

Με τον βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκο Τσούκαλη συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος.
Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα θέματα της πόλης και έγινε σαφές ότι θα υπάρχει μόνιμος δίαυλος επικοινωνίας, προκειμένου η Δημοκρατική Αριστερά να συμβάλλει από την πλευρά της στην προώθηση ζητημάτων της πόλης.
«Ενημέρωσα τον κ. Τσούκαλη για όλα τα θέματα του Δήμου μας, για τις πρωτοβουλίες που αναλάβαμε μέχρι σήμερα και το έργο που κάναμε, όπως και για τις εκκρεμότητες που έχουμε. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα μεγάλα θέματα όπως είναι το Ρυθμιστικό και σε ζητήματα κοινωνικής πολιτικής και περιβάλλοντος. Θα έχουμε την υποστήριξη της Δημοκρατικής Αριστεράς στη Βουλή και τα Υπουργεία και είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό», τόνισε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος.
Ο κ. Τσούκαλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνάντηση και διαβεβαίωσε ότι η Δημοκρατική Αριστερά θα συμβάλλει από την πλευρά της για την προώθηση ζητημάτων του Δήμου Ιωαννιτών.
«Ο Δήμαρχος με ενημέρωσε αναλυτικά για τα προβλήματα της περιοχής. Τα έχει ιεραρχήσει σωστά και κάνει μεγάλη προσπάθεια για να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο του και κυρίως να αναπτύξει την αλληλεγγύη σε μία δύσκολη περίοδο. Με ενημέρωσε επίσης για μεγάλα θέματα όπως είναι το Ρυθμιστικό, η διαχείριση των απορριμμάτων και η προστασία της λίμνης. Εμείς, ως Δημοκρατική Αριστερά, θα είμαστε δίπλα στη Δημοτική Αρχή και θα βοηθήσουμε από όπου μπορούμε», ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Τσούκαλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου