Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Σταύρος Καλογιάννης: Προτάσεις για την αειφόρο ανάπτυξη των Νομών Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας κατέθεσε ο Σταύρος Καλογιάννης


Στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) της Νέας Δημοκρατίας Θεσπρωτίας, που έγινε προχθές στην Ηγουμενίτσα, μετείχε ο Σταύρος Καλογιάννης, ο οποίος όπως είναι γνωστό, από το 2010 καλύπτει κοινοβουλευτικά και το Νομό Θεσπρωτίας.
Σκοπός της συνεδρίασης ήταν η ολοκλήρωση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για τη Θεσπρωτία.
Ο Σταύρος Καλογιάννης παρέδωσε στον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Άλκη Λάμπρου μια ολοκληρωμένη πρόταση, την οποία εκπόνησε, για την αειφόρο ανάπτυξη της Θεσπρωτίας.
Τα μέλη της ΝΟΔΕ ανέλαβαν να επεξεργαστούν την πρόταση του Σταύρου Καλογιάννη, ώστε αυτή να κατατεθεί εντός του επόμενου δεκαημέρου στη Γραμματεία Προγράμματος στην Αθήνα.
Αντίστοιχη πρόταση ετοίμασε ο Σταύρος Καλογιάννης και για την αειφόρο ανάπτυξη του Νομού Ιωαννίνων. Στην πρόταση, η οποία περιλαμβάνει ανάλυση των τάσεων και προοπτικών του Νομού, ο Σταύρος Καλογιάννης καταθέτει τεκμηριωμένες προτάσεις για τα έργα υποδομής, την ενίσχυση των παραγωγικών τάξεων, την ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος και τον πολιτισμό του Νομού μας.
Την πρότασή του ο Στ. Καλογιάννης θα καταθέσει στη ΝΟΔΕ Ιωαννίνων τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου