Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Αναβρασμός στο Κίνημα


Σειρά επαφών και συσκέψεων αναμένεται να έχει σήμερα ο Γ. Παπανδρέου, ο οποίος επέστρεψε από το Πουέρτο Ρίκο, όπου προήδρευσε στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρεται σφόδρα ενοχλημένος από τη στάση και τις δηλώσεις του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη
Από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας, Αν. Λοβέρδος, ο οποίος δέχτηκε στη Βουλή "ήττα" καθώς η ρύθμιση για την απελευθέρωση του ωραρίου των φαρμακείων απορρίφθηκε από μέλη της "πράσινης" ΚΟ,  αναγνώρισε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι "ακέφαλο" και ζήτησε "η Κοινοβουλευτική Ομάδα να βρει τη συνοχή της, ενόψει των κρίσιμων ψηφοφοριών".
"Λάλησα εγώ ή αυτοί που λένε ότι όλα είναι καλά και το ΠΑΣΟΚ είναι πέμπτο κόμμα;", αναρωτήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μετά τα πυρά που δέχεται γιατί παραδέχτηκε ότι δεν διάβασε το Μνημόνιο.
Την ίδια ημέρα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου, χαρακτήρισε τον Κώστα Σημίτη "συνταξιούχο πολιτικό που παριστάνει τον ιστορικό", για την κριτική που άσκησε στο Μνημόνιο. "Ας το έλεγε τότε! Βεβαίως, υπάρχουν και οι συνταξιούχοι της πολιτικής που το έχουν ρίξει στην ιστορία" σχολίασε.
Ανοιχτό αφήνει στο μεταξύ το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, σε συνέντευξη. "Αυτά θα τα δούμε όταν ξεκινήσουν οι διαδικασίες…", αναφέρει ο κ. Παπουτσής, ο οποίος, παραλλήλως, εξαπολύει βολές κατά των συναδέλφων του υπουργών που στρέφουν την προσοχή τους στο ζήτημα της διαδοχής στο κόμμα της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου