Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ιεράς Μητροπόλεως Δρυϊνουπόλεως, Πωγων. και Κονίτσης


Όπως είναι γνωστό, οι «Χιλιαστές» η «μάρτυρες του Ιεχωβά» χρησιμοποιούν πολλούς τρόπους για να παρασύρουν στις φοβερές αντορθόδοξες πλάνες τους, τους ανυποψίαστους χριστιανούς.
Τελευταία, έχουν βάλει σε εφαρμογή την εξής μέθοδο : Από τον τηλεφωνικό κατάλογο του Ο.Τ.Ε. βρίσκουν τα τηλέφωνα οικογενειών η μεμονωμένων ατόμων. Αρχίζουν, λοιπόν, να τηλεφωνούν, ρωτώντας με προσποιητό ενδιαφέρον και επίπλαστη ευγένεια για την υγεία των ανθρώπων, την οικογένειά τους, τις δουλειές τους, το σπίτι τους, προκειμένου - όπως λένε - να τους εξυπηρετήσουν στις τυχόν ανάγκες τους. Αν κάποιοι «τσιμπήσουν» το δόλωμα, υπάρχει βάσιμος φόβος να πέσουν θύματα των «Γιεχωβάδων». Γιατί, αυτοί θα αρχίσουν τις κατ’ οίκον και τις κατ’ ιδίαν επισκέψεις, προσφέροντας τα αιρετικά έντυπά τους και διαδίδοντας τις πλανεμένες διδασκαλίες τους.
Η Μητρόπολη, μόλις πληροφορήθηκε την δολία αυτή μέθοδο των «Χιλιαστών», σπεύδει να ενημερώσει τους χριστιανούς της ακριτικής μας Επαρχίας, ώστε αν τυχόν κληθούν στο τηλέφωνο από άγνωστο άτομο, που κάνει τις παραπάνω ερωτήσεις, να κλείνουν το ακουστικό, αρνούμενοι να συνεχίσουν την συνομιλία.
 Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, θερμή προσευχή και επαγρύπνηση. Ας μη ξεχνάμε ότι, όπως λέει η Αγία Γραφή, «ο σατανάς μετασχηματίζεται (=μεταμορφώνεται) εις άγγελον
φωτός» (Β΄  Κορ. ια΄  14), για να παρασύρη τους ορθοδόξους πιστούς στον αιώνιο όλεθρο και στην πνευματική καταστροφή. «Στώμεν καλώς».

(Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου