Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Οι προβληματι(κοί)σμένοι pasokάνθρωποι !


Τελικά δεν την άντεξαν την ταλαιπώρια αυτά τα δύο ..."Μεγαλοστελέχη" του pasok.! 
Μετά την ..."ανάγνωση" των κάποιων χιλιάδων σελίδων του μνημονίου, σταύρωσαν τα χέρια τους και κατάκοποι έγειραν ως ..παχνιασμένα (ζ)όντα ο ένας στο πλάι του άλλου και αφέθηκαν  στην... αγκαλιά του Μορφέα.
Η Κυρία ...Λούκα, συμβία του τέως οικονομικού τσάρου και πασοκάνθρωπου (μισός πασόκος & μισός άνθρωπος) Γεράσιμου, ένα πρωινό κάποιου Σαββάτου εκεί που ετοίμαζε το μεσημεριανό οικογενειακό φτωχο-τσιμπούσι, έβαλε το μνημόνιο δίπλα στον...τσελεμεντέ και κάποια στιγμή μπερδεύτηκε και το ...άνοιξε.!
Ήταν αγγλιστί γραμμένο - το γαμημένο - και άντε να το καταλάβεις.! Προτίμησε να συνεχίσει την ανάγνωση του τσελεμεντέ μη τυχόν και της ..."αρπάξει" το ψαρονέφρι. Αυτό ήταν.! Το "ογκώδες" μνημόνιο θεωρήθηκε ωσεί αναγνωσθέν και ήσυχη με την συνείδησή της πλέον, ανέκραξε εντός της κυνοβουλευτικής αρένας:  "ΝΑΙ σε όλα". 
Η Εθνική της αποστολή εξετελέσθη εις το ακέραιον.
Ο παρακοιμώμενος ..."σύντροφος" Χρυσοχοϊδης (κατά κόσμον (Κοεμτζόγλου) έριξε ένα ...μάτι στην κούτα που περιείχε τις κάποιες χιλιάδες σελίδες του μνημονίου και από τον όγκο του κιβωτίου υπέθεσε ότι ήταν βαρύ και σκέφθηκε: "Δε γαμιέται που θα σηκώσω εγώ αυτή την κούτα. Θα ξεμεσιαστώ εγώ για να διαβάσω τις βλακίες των τροϊκανών; Αφού αυτοί έτσι κι' αλλιώς, αυτά που γράφουν, τα γράφουν για το καλό μας. Ως προς τι η μελέτη λοιπόν; Άλλωστε εγώ έχω εμπιστοσύνη στους δικούς μου...(που)τσάρους".
Προσπέρασε λοιπόν την κούτα, άρπαξε ένα άρλεκιν από το πρώτο περίπτερο (για να ξεχαστεί) και ντογρού προς συνάντηση των ομόσταυλών του στο κυνοβούλιο όπου με ήσυχη επίσης την συνείδησή του κι' αυτός, ανέκραξε με τη σειρά του: "ΝΑΙ σε όλα".
Και άντε τώρα να τους πεις ότι στα καταστήματα (μάνδρες) οικοδομικών υλικών, πωλείται ...τσίπα.!

Πηγή: gianniotis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου