Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Πρωταθλήτρια νεανίδων η ΦΕΙ


Αήττητη και χωρίς την απώλεια σετ κατέκτησε το πρωτάθλημα νεανίδων βόλεϊ της ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδας η ομάδα της Φιλαθλητικής Ένωσης Ιωαννίνων, επικρατώντας με 3-0 σετ της αξιόμαχης ομάδας του ΑΓΣ Ιωαννίνων, στο τελευταίο παιχνίδι το βράδυ της Πέμπτης στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας. Παρά την έλλειψη βαθμολογικού ενδιαφέροντος, οι δύο ομάδες πρόσφεραν όμορφο θέαμα σε όσους παρακολούθησαν τον αγώνα.
Η κατάκτηση του πρωταθλήματος για τα κορίτσια του Δημήτρη Καλογήρου τους δίνει το εισιτήριο για συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων και πανηγυρίστηκε εντός του αγωνιστικού χώρου και στα αποδυτήρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΦΕΙ κατέκτησε το πέμπτο αναπτυξιακό πρωτάθλημα και δεύτερο στις Νεάνιδες τα τελευταία τρία χρόνια και όλα δείχνουν πως θα υπάρξει και ανάλογη συνέχεια, καθώς οι ομάδες των κορασίδων και των παγκορασίδων εμφανίζονται και φέτος ιδιαίτερα ισχυρές.
Τα σετ: 25-18, 25-15 και 25-22.
ΦΕ Ιωαννίνων (Δ. Καλογήρου): Ηλέκτρα Αναστασίου, Αλεξάνδρα Χαμπηλομάτη, Ιωάννα Τσαγκογιάννη, Αρετή Λαγού, Πωλίνα Ασημακίδου, Πέρσα Λακκιώτη, Αναστασία Καζιάνη (λ), Χαρά Γκουντουβά, Αναστασία Νταλαμάγκα και Σοφία Μαχτσίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου