Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ο Σαμαράς δείχνει ότι είναι ΗΓΕΤΗΣ


Μετά από πολλά χρόνια ο πολιτικός λόγος της Ν.Δ., γίνεται ξεκάθαρος. Η σημερινή ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, στην Πολιτική Επιτροπή της Φιλελεύθερης Παράταξης, κάλλιστα, μπορεί να διεκδικήσει θέση στην κομματική –και όχι μόνο- βιβλιοθήκη. Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, στην δυσκολότερη συγκυρία για τον τόπο, αποφάσισε να αφήσει στο χθες, τα μισόλογα, το φλερτ με την Αριστερά και να μιλήσει με πατριωτισμό και γενναιότητα στην καρδιά του δοκιμαζόμενου πολίτη. Είναι λίγες οι περιπτώσεις που ακούμε τόσο ξεκάθαρο πολιτικό λόγο. Η σημερινή ομιλία Σαμαρά, είχε ιδεολογικό υπόβαθρο. Περιείχε μηνύματα. Έδινε στίγμα.
Είναι αποφασισμένος να συγκρουστεί με το «σύστημα» που διάλυσε την χώρα, στέλνοντάς την, στο ΔΝΤ και τους Τροικανούς. Για πρώτη φορά αποφασίζει να «χτυπήσει» ευθέως τους «Τσίπρες» και την Αριστερά. Όλους, αυτούς, που το παίζουν τιμητές των πάντων. Ώρα ήταν. Επιτέλους, κάποια στιγμή θα έπρεπε να τελειώσει το παραμύθι με την Αριστερά. Από τη στιγμή που ο λόγος είναι ξεκάθαρος και το δίλημμα σαφές, ο στόχος της πολιτικής κυριαρχίας της Ν.Δ., είναι εφικτός.
Ο κόσμος ζητά αλήθεια και ειλικρίνια. Τα παραμύθια και οι κουκούλες, έχουν ημερομηνία λήξης. Γι' αυτό και ο Σαμαράς, έχει μόνο μια ΕΠΙΛΟΓΗ: Να επιμείνει στον δρόμο τους ΘΑΡΡΟΥΣ που επέλεξε να πορευτεί. Και, να είναι σίγουρος ότι τόσο οι ΔΕΞΙΟΙ,
όσοι η πλειοψηφία των "νοικοκυραίων" αυτού του τόπου, θα τον εμπιστευτεί και θα του δώσει την ΔΥΝΑΜΗ για να αλλάξει την Ελλάδα.

Πηγή: Παραπολιτικά

1 σχόλιο: