Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ


Συνάδελφοι.
Την Πέμπτη 22 Μαρτίου είναι οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία μας, στο Θεατράκι στα "Παλιά Σφαγεία" απέναντι από την Πυροσβεστική, από τις 7.30π.μ. έως και τις 19.00μ.μ. με την αστυνομική ταυτότητα και το βιβλιάριο υγείας.
Η παράταξη μας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ τόσο σε προηγούμενες ανακοινώσεις αλλά και στην τελευταία  Γενική Συνέλευση έχει επισημάνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος μας, όπως την μη νομιμοποίηση του στην ΠΟΕ-ΟΤΑ από το 2006 έως και σήμερα, αλλά και την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται.
Η μη νομιμοποίηση του συλλόγου μας  στην ΠΟΕ-ΟΤΑ είναι καθαρά ευθύνη των παρατάξεων ΔΑΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ καταστρατηγώντας το καταστατικό της Ομοσπονδίας μας, με σκοπό να περάσουν την κομματική τους γραμμή αλλά και να έχουν οφέλη από τους συναδέλφους συμβασιούχους στις εκλογές.
Το 2009 ήταν οι ίδιοι  που δεν επέτρεψαν σε 170 συναδέλφους να
ψηφίσουν στο σύλλογο μας παρότι ήταν και απόφαση γενικής συνέλευσης.
Η παράταξη ΔΑΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ στο τελευταίο συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ αντί να καθίσει και μαζί με τις υπόλοιπες παρατάξεις να στηρίξουν την πρόταση μας για αλλαγή καταστατικού..... ...αποχώρησαν από το συνέδριο.
Όσο για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου μας, έχουμε ζητήσει εδώ και αρκετό διάστημα τον έλεγχο  από την εξελικτική επιτροπή και δυστυχώς μέχρι και σήμερα  δεν έχει γίνει, μακάρι να διαψευστούμε  αλλά ο σύλλογος μας δεν θα μπορεί να νομιμοποιηθεί όχι μόνο γιατί θα ψηφίσουν συμβασιούχοι, αλλά και γιατί δεν θα έχει τα χρήματα για τις συνδρομές  μας στην ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Οι εκλογές αυτές γίνονται με μόνο σκοπό οι αντιπρόσωποι που θα εκλεγούν να μεταφέρουν την αγωνία και τους προβληματισμούς στα συνδικαλιστικά μας όργανα και όχι να αναλώνεται ένα ολόκληρο συνέδριο σε δευτερεύων θέματα.
Συνάδελφοι.
Η θέση μας παραμένει η ίδια όπως και στο συνέδριο του 2009, δηλαδή αλλαγή καταστατικού για να έχουν δικαίωμα ψήφου και οι συμβασιούχοι.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου