Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Νίκησε ο ΠΑΣ μέσα στην Ξάνθη


Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε για πρώτη φορά στην πρώτη εθνική, στην έδρα της Ξάνθης με 2-1 και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Έβδομη συνεχόμενη ήττα για τους Ακρίτες.
Η αντεπίθεση του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζεται, καθώς πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Ξάνθης χάρη σε γκολ των Μπεσέρα (58') και Βίλα (82') και πλέον η υπόθεση παραμονή είναι όλο και πιο κοντά.
Οι Γιαννιώτες δεν είχαν καλή απόδοση στο πρώτο μέρος όμως για καλή τους τύχη δεν το πλήρωσαν, ενώ στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκαν πλήρως τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.
Έτσι ήρθε μια ακόμη νίκη για το σύνολο του Άγγελου Αναστασιάδη, που έφτασε τους 28 βαθμούς και σκαρφάλωσε στην 10η θέση, ξεφεύγοντας από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Από την άλλη πλευρά, η Ξάνθη έκανε ακριβώς το αντίθετο. Στο πρώτο ημίχρονο που δημιούργησε ευκαιρίες ήταν αναποτελεσματική και τελικά το πλήρωσε. Αποτέλεσμα; Έβδομη συνεχόμενη ήττα για τους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη, ενώ σκόραραν (το γκολ της τιμής με τον Βλαχοδήμο) μετά από έξι και πλέον ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου