Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ευ.Βενιζέλος: Κάλεσε σε πανστρατιά στην ψηφοφορία της Κυριακής


Με φόντο μια ολόλευκη «σελίδα» παραχωρεί ο κ. Ευ. Βενιζέλος την πρώτη του συνέντευξη στα γραφεία του ΠαΣοΚ στην Ιπποκράτους ως μελλοντικός αρχηγός του κόμματος. Χωρίς τον ήλιο του ΠαΣοΚ, παρά μόνο μια πράσινη γραμμή να διαπερνά το λευκό φόντο και το κεντρικό σύνθημα «Αρχίζουμε», απουσία κεντρικών στελεχών και παρατρεχάμενων θα επιχειρήσει να δώσει απαντήσεις αλλά και το στίγμα του ενόψει των εκλογών της Κυριακής. 
Το μεγάλο στοίχημα για το επιτελείο του είναι να υπάρξει αυξημένη συμμετοχή στις εσωκομματικές κάλπες. Τις τελευταίες ημέρες η αισιοδοξία μεγαλώνει καθώς παρά τις πολλές δυσκολίες όλο και περισσότερες Νομαρχιακές Επιτροπές ανά την Ελλάδα ζητούν να αυξηθεί ο αριθμός των καλπών που θα στηθούν στις περιοχές τους διαβλέποντας τη διάθεση περισσότερων πολιτών να συμμετάσχουν στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠαΣοΚ
Σε συσπείρωση με την πιο πλατιά έννοια του όρου όλων εν όψει της εκλογής νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ κάλεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, τρεις ημέρες πριν από τις εσωκομματικές κάλπες, την Κυριακή 18 Μαρτίου. Ο κ. Βενιζέλος, ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία, θα έχει μπροστά του μια πολύ σύντομη προεκλογική περίοδο, για να ανατρέψει τα άσχημα ποσοστά που συγκεντρώνει το ΠΑΣΟΚ στα γκάλοπ, έως τις εθνικές εκλογές, που φαίνεται ότι θα «κλειδώσουν» την τελευταία Κυριακή του Απριλίου ή την πρώτη Κυριακή του Μαΐου.
Πρόσθεσε ότι η διαδικασία της Κυριακής πρέπει να θυμίσει γιορτή Δημοκρατίας, αν και τόνισε ότι δεν την θεωρεί καθοριστική μέρα για το ΠΑΣΟΚ, αλλά μια ευκαιρία να καταγραφεί η ενότητα, η πρόθεση για ανανέωση και η υπευθυνότητα.
Απηύθυνε πρόσκληση σε όλους τους φίλους να έρθουν «να ξανασφίξουμε τα χέρια», όχι μόνο για την εκλογική επιτυχία του ΠΑΣΟΚ, αλλά για τη στήριξη της πατρίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου