Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

25ης ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑΣ στις 28, 29,& 30 Σεπτεμβρίου 2012 στο Καναλλάκι

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος «ΕΛΠΙΣ» Φαναρίου Δήμου Πάργας με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών ( Π.Ο.Σ.Ε.Α. ), ανέλαβε τη διοργάνωση της 25ης Αμφικτιονίας που θα πραγματοποιηθεί στις 28, 29,& 30 Σεπτεμβρίου 2012 στο Καναλλάκι Δήμου Πάργας Νομού Πρέβεζας .
 Συνδιοργανωτές και συμπαραστάτες της 25ης Αμφικτιονίας είναι η ΛΓ΄ Εφορεία Προϊστορικών & Κλασσικών Αρχαιοτήτων Πρέβεζας – Άρτας και ο Δήμος Πάργας.
 Η 25η Αμφικτιονία θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, της Περιφέρειας Ηπείρου και της Π.Ο.Σ.Ε.Α.
 Το θέμα της 25ης Αμφικτιονίας είναι: «Εθελοντική Αιμοδοσία, Ενημέρωση και Παιδεία» και έχει ως στόχο την ενεργοποίηση όλων των φορέων της εκπαίδευσης και την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που μας παρέχει αυτή, για να πετύχουμε τη συστηματική προσέγγιση, ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και εξοικείωση των μαθητών όλων των βαθμίδων με την έννοια της εθελοντικής αιμοδοσίας.
 Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν όλοι οι Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών και οι Τράπεζες Αίματος, καθώς και όλοι οι φορείς του νομού μας, οι οποίοι εκπροσωπούνται και στην Οργανωτική Επιτροπή της 25ης Αμφικτιονίας.
 Για την επιτυχή διοργάνωση της 25ης Αμφικτιονίας έχουν συσταθεί διάφορες επιτροπές και ομάδες , στις οποίες εργάζονται δεκάδες εθελοντές συμπολίτες μας.
Στο πλαίσιο της 25ης Αμφικτιονίας πραγματοποιείται η 10η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, που κάθε χρόνο βρίσκει όλο και μεγαλύτερη απήχηση στους Έλληνες.
Καλούμε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Ηπείρου να είναι χορηγοί επικοινωνίας της 25ης Αμφικτιονίας και της 10ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας, καλύπτοντας ειδησεογραφικά όλες τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο μας στο πλαίσιο της 25ης Αμφικτιονίας.
Παρακαλούμε, απαντήστε μας στο email: elpis832005@yahoo.gr ή στο fax: 26840 24708 αν επιθυμείτε να είστε χορηγός επικοινωνίας της 10ης Λαμπαδηδρομίας και της 25ης Αμφικτιονίας μέχρι τις 31 Αυγούστου 2012 .
Θέλουμε να ενημερωθεί η Ηπειρώτικη κοινωνία για τη μεγάλη πρωτοβουλία που αναλάβαμε και να τονιστεί η σπουδαιότητα της 10ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας και της 25ης Αμφικτιονίας, στον κοινωνικό και ανθρωπιστικό τομέα, αλλά και στην προβολή του Δήμου μας και κατ΄ επέκταση του Νομού μας.
 Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ 25ης ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου