Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Σαμαράς: «Σε δύο χρόνια θα αλλάξουν όλα»

Σε δύο χρόνια θα αλλάξουν όλα. Η Ελλάδα δεν θα είναι πια η Ιφιγένεια της Ευρώπης, υποστήριξε στην ομιλία του ο Σαμαράς στέλνοντας παράλληλα ηχηρό μήνυμα ενότητας
Αλλαγές στο Σύνταγμα, στην πολιτική και στο κόμμα προανήγγειλε ο Σαμαράς κατά την ομιλία του στην συνεδρίαση του κόμματος της Ν.Δ. για την εκλογή νέου Γραμματέα.
«Σήμερα κάνουμε την πρώτη αλλαγή, το πρώτο βήμα για το κόμμα, με την εκλογή νέου Γραμματέα» υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς και συνέχισε «Χρειαζόμαστε έναν νέο γραμματέα που θα προετοιμάσει τη Ν.Δ. για το επόμενο συνέδριό της. Συνέδριο μεγίστης σημασίας, γιατί μόλις βγούμε από τον κυκεώνα της κρίσης θα πρέπει να θεσμοθετήσουμε μεγάλες αλλαγές. Αλλαγές στο Σύνταγμα, στην κοινωνία, στην πολιτεία, αλλά και στην δομή της παράταξης».
Επίσης ο κ. Σαμαράς σημείωσε πως στην τρικομματική κυβέρνηση που έχουμε σχηματίσει έχει εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός την τελευταία του ευκαιρία. Θα πρέπει να αντιληφθούμε όλοι ότι ο μόνος αντίπαλος και της παράταξης, αλλά και της χώρας, είναι το λόμπι της δραχμής.
Ο κ. Σαμαράς περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση της οικονομίας στη χώρα, ενώ μίλησε για νέα αναγκαστικά μέτρα, χωρίς όμως να υπάρξει νέα πίεση στην κοινωνία. 
«Δεν πάει άλλο η κατάσταση της οικονομίας. Πρόκειται για το τελευταίο πακέτο των περικοπών δεν αντέχει άλλο η κοινωνία»
Θα χτυπηθεί ανελέητα και η φοροδιαφυγή και η γραφειοκρατία,
υπογράμμισε σχετικά με τις διαρθρωτικές αλλαγές.
«Κάποιοι μας ήθελαν εκτός Ευρώπης και πειραματόζωο. Εμείς είμαστε εδώ για να αποδείξουμε ότι η Ελλάδα δεν θα είναι πια η Ιφιγένεια της Ευρώπης.
«Σε δύο χρόνια θα αλλάξουν όλα. Στήνουμε τις βάσεις για να γίνει η Ελλάδα ανταγωνιστική. Μια αληθινά ευρωπαϊκή χώρα» 
Κάθε μέρα γίνονται σταθερά βήματα. Πρέπει όμως να μείνουμε ενωμένοι. Όσοι ποντάρουν στην χρεοκοπία της Ελλάδας, θέλουν να προκαλέσουν διχασμό.
Οι προκλήσεις καθορίζουν και τις υποχρεώσεις μας. Η Ν.Δ. είναι το στήριγμα ασφάλειας για την χώρα. Παραμένουμε το μεγαλύτερο εμπόδιο και εχθρός για όσους ποντάρουν στο ότι θα αποτύχει η Ελλάδα. Η παράταξη αυτή εκφράζει την ελπίδα, όπως έκανε πάντα. Αυτή η ελπίδα είναι δύναμη για το χώρο και το κόμμα της. Πρέπει να την περιφρουρήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου