Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

Κίνηση ανθρωπιάς από Σαμαρά


Ο πατέρας του μαθητή που πάσχει από ινομυωμα στον εγκέφαλο και χρειάζεται να μεταφερθεί άμεσα στη Γερμανία για να χειρουργηθεί, με δηλώσεις του, όπως αναφέρει το defencenet.gr, ευχαριστεί τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τους Αχαιούς υφυπουργούς Γιώργο Μαυραγάνη και Θεόδωρο Παπαθεοδώρου για την παρέμβάσή τους, που έχει ως αποτέλεσμα την μεταφορά του με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στο νοσοκομείο του Ανόβερο.
 Με παρέμβαση Σαμαρά και των Αχαιών Υφυπουργών Μαυραγάνη και Παπαθεοδώρου το πρωθυπουργικό αεροσκάφος είναι στη διάθεση της οικογένειας και αναμένεται να μεταφέρει, από τον Άραξο στο νοσοκομείο της Γερμανίας, τον μαθητή γυμνασίου της Πάτρας.
 Από ώρα σε ώρα αναμένονται τα απαραίτητα έγγραφα, από το νοσοκομείο, προκειμένου στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις προκειμένου το παιδί να μεταφερθεί με ασφάλεια στην κατάσταση που βρίσκεται, καθώς η υγεία του έχει επιδεινωθεί και χρειάζεται να υποβληθεί άμεσα στην επέμβαση.
 Το παιδί δίνει μάχη με το χρόνο και η οικογένεια χρειάζεται να ξεπερνά διάφορες δυσκολίες για να καταστεί δυνατή η άμεση μεταφορά του έφηβου στηη Γερμανία. Ο πατέρας
του ευχαριστεί τους δύο Αχαιούς υφυπουργούς Γιώργο Μαυραγάνη (Οικονομικών) και Θεόδωρο Παπαθεοδώρου (Παιδείας) οι οποίοι συνδράμουν στο να ξεπεραστούν τα προσκόμματα που παρουσιάζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου