Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Η μεγαλύτερη παράταξη των εργαζομένων του Δήμου Ιωαννιτών, η «Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτικών Υπαλλήλων», καταγγέλλει την προσπάθεια υπονόμευσης των εκλογών του υπηρεσιακού συμβουλίου με σκοπό την απομόνωση και τον αποκλεισμό της από τις εκλογές παρότι η παράταξη μας αναδεικνύεται πρώτη δύναμη τα τελευταία χρόνια.
Η καταγγελία μας έγκειται στο γεγονός ότι δεν κοινοποιήθηκε ποτέ το έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (με ημερομηνία 28 Ιουνίου) το οποίο καλούσε τους εργαζομένους των Ο.Τ.Α. να καταθέσουν τις υποψηφιότητές τους από τη 1 έως και τις 15 Ιουλίου παρά το γεγονός ότι ήταν ήδη γνωστό στη Δημοτική Αρχή του Δήμου Ιωαννιτών από τις 3 Ιουλίου με την επισήμανση «να λάβουν γνώση όλοι οι υπάλληλοι ενυπόγραφα» αλλά κατά περίεργο τρόπο ήταν γνωστό μόνο σε μια παράταξη, την «ΕΝΟΤΗΤΑ» η οποία πρόσκειται στο ΚΚΕ.
Θέλουμε να στείλουμε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως αυτού του είδους οι ενέργειες που έχουν ως στόχο την απομόνωση της παράταξής μας και την αφαίρεση του δικαιώματος στους συναδέλφους να συμμετέχουν στις δημοκρατικές διαδικασίες, μας γυρίζουν αρκετά χρόνια πίσω και δεν συνάδουν ούτε με το ρόλο της Δημοτικής Αρχής ούτε και με τη «δημοκρατική» παράταξη «ΕΝΟΤΗΤΑ».
Ωστόσο, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συναδέλφους μας πως η παράταξή μας «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ» ακόμα και την τελευταία στιγμή, κατάφερε να καταθέσει ψηφοδέλτιο αποτελούμενο από άξιους συναδέλφους αν και δυστυχώς λείπουν από αυτό αρκετοί συνάδελφοι που επιθυμούσαν να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο μας και δεν είχαν λάβει γνώση για τις εκλογές αυτές.
Καλούμε τους συναδέλφους μας να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να δώσουν στιβαρή απάντηση σε όσους θέλησαν να αμαυρώσουν δημοκρατικές διαδικασίες όπως η ανάδειξη του υπηρεσιακού μας συμβουλίου, ενός οργάνου που σχετίζεται άμεσα με τα σοβαρά εργασιακά μας θέματα.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου