Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Θα ξεκινήσει μία νέα περίοδος για την Ελλάδα



«Είχα πολύωρη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τα κρίσιμα ζητήματα, τα οποία αφορούν στο υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας. Ζητήματα που είναι πολυεπίπεδα και αφορούν την αγορά εργασίας, αλλά και τα μείζονα ζητήματα της δημοσιονομικής προσαρμογής της χώρας και το μεγάλο βάρος που θα σηκώσει το υπουργείο στο οποίο προΐσταμαι, περίπου, το 44% της προσαρμογής, δηλαδή μία τάξη μεγέθους 5 δισ. ευρώ», δήλωσε ο υπουργός  Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης, μετά τη συνάντηση του χθες με τον Πρωθυπουργό και συνέχισε «Εξήγησα στον Πρωθυπουργό όλες τις πρωτοβουλίες που έχουμε αναλάβει ως υπουργείο. Ήδη γνωρίζετε πολλές πρωτοβουλίες και δράσεις που έχουμε αναπτύξει για τα ζητήματα της αγοράς εργασίας, για τη φοροδιαφυγή, για την εισφοροδιαφυγή, για το ηλεκτρονικό δίχτυ, για το ασφαλιστικό πιστοποιητικό και πολλά άλλα τα οποία θα αναδειχθούν κατά τη διάρκεια του τριμερούς διαλόγου.
Θέλω να διαβεβαιώσω, ότι το υπουργείο θα δείξει αποτελεσματικότητα και αποφασιστικότητα. Την κρίσιμη αυτή στιγμή η Ελλάδα δεν θα κλονιστεί από τη δυσκολία των αποφάσεων τις οποίες θα πάρουμε. Και θέλω να διαβεβαιώσω, ότι αυτές θα παρθούν με
τον όσο πιο δίκαιο τρόπο.
Αλλά είμαι σίγουρος ότι μετά από αυτές τις αποφάσεις, θα ξεκινήσει μία νέα περίοδος για την Ελλάδα, για τους εργαζόμενους, για τους ανέργους, για όλους μας που θα μας κάνει και πάλι να είμαστε αισιόδοξοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου