Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Ασημακοπούλου: "Μας κάνατε υπερήφανους"


Η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου από την Αλεξάνδρα Τσιάβου και τη Χριστίνα Γιατζίδου στην κωπηλασία, στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, αποτελεί μεγάλη επιτυχία και γεμίζει υπερηφάνεια όλους τους Έλληνες.
Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να συγχαρώ τις αθλήτριες, τους προπονητές και την ομοσπονδία τους για τη σημαντική αυτή νίκη που επιβράβευσε το πείσμα και την αποφασιστικότητά τους.
Πολλά συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους δικούς μας Γιαννιώτες Γιάννη Τσίλη και Γιώργο Τζάλλα που με την ομάδα τους αγωνίστηκαν στην τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου και κατέκτησαν την τέταρτη θέση, εξίσου σημαντική επιτυχία για τους ίδιους και τον στίβο της κωπηλασίας της χώρας μας.
Εύχομαι πολλές ακόμη επιτυχίες και στις επόμενες αγωνιστικές σας υποχρεώσεις και να συνεχίσετε να μας κάνετε υπερήφανους και στο μέλλον. 

2 σχόλια:

  1. Your blog is very much good. I am very much impressed by your blog content; I also come across number of sites, you can also check these are also very much useful for everyone. Web Designing Karachi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. I really enjoy every blog here tremendous !!!!
    thank you highly appreciated content will visit again for more information like this

    feel free to visit my page for any sort of designing
    CYBER DESIGN
    logo design
    website designing company
    Branding agency
    website development
    SEO
    Social MEdia Marketing

    ΑπάντησηΔιαγραφή