Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Κλιμάκιο της ΝΔ στην Κέρκυρα με Κεφαλογιάννη


Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, βουλευτή Ηρακλείου, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, και με τη συμμετοχή του προέδρου της ΚΕ.ΣΥ.Δ. κ. Φίλιππου Ταυρή, μεταβαίνει, σήμερα Παρασκευή 5 Απριλίου, στην Κέρκυρα, όπου θα πραγματοποιηθεί το τρίτο  Προσυνέδριο του κόμματος.  
Αύριο Σάββατο, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, θα έχουν αλλεπάλληλες συναντήσεις με τοπικούς, επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς του νησιού.
Την Κυριακή, στις 11 π.μ., θα πραγματοποιηθεί, στο Επιμελητήριο της Κέρκυρας, το τρίτο Προσυνέδριο του κόμματος, όπου πρόκειται να παρουσιαστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και οι δυνατότητες ανάπτυξης που έχει μπροστά της η νησιωτική Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, θα κατατεθούν και θα συζητηθούν συγκεκριμένες προτάσεις.  
Στο Προσυνέδριο θα μετέχουν κλιμάκια του κόμματος, που πραγματοποίησαν, τις τελευταίες ημέρες, συναντήσεις με τοπικούς φορείς και κομματικά στελέχη στην Κεφαλονιά, τη Ζάκυνθο και τη Λευκάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου