Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ.: 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Tο Γραφείο Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Υπουργείο Εξωτερικών συνδιοργανώνουν έκθεση φωτογραφίας με θέμα: "30 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΕ" (1981-2011), από τις 2 έως 15 Ιουνίου 2011 στον Πολυχώρο "Απόλλων" στα Καμίνια, Ερμουπόλεως 1 και Πηλίου (τέλος Πειραιώς).
Η έκθεση είναι αφιερωμένη στην ιστορική διαδρομή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση από την προενταξιακή περίοδο μέχρι σήμερα.. Τα φωτογραφικά εκθέματα απεικονίζουν, μεταξύ άλλων, τη δράση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθώς και τη δραστηριότητα των Ελλήνων ευρωβουλευτών, την ανάληψη και διεξαγωγή των μέχρι τώρα ελληνικών Προεδριών στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την παρουσία και δράση των Ελλήνων Επιτρόπων, καθώς και φωτογραφικό υλικό μεγάλων έργων που έχουν χρηματοδοτηθεί από τα Κοινοτικά Πλαίσια Στήριξης.
Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της έκθεσης υπάρχει δυνατότητα ομαδικών επισκέψεων κατόπιν συνεννοήσεως (σχολείων, πανεπιστημίων, άλλων φορέων, αλλά και ομάδων πολιτών), και μπορεί να προβλεφθεί ξενάγηση και ενημέρωση των επισκεπτών από εκπροσώπους του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Ώρες λειτουργίας: 9 π.μ - έως τις 22.μ.μ.
Για ομαδικές επισκέψεις παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με τον Κύριο Μακρόπουλο, 210-4539395, καθώς επίσης με το Γραφείο Ενημέρωσης του ΕΚ στην Ελλάδα,



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου