Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

"Αγανακτισμένοι" και στα Γιάννενα

Διέξοδο στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κυρίως λόγω της οικονομικής κρίσης, φαίνεται πως βρήκαν χιλιάδες «αγανακτισμένοι» Έλληνες, με τις αυθόρμητες εκδηλώσεις που ξεκίνησαν και συνεχίζονται καθημερινά να πραγματοποιούνται σε πολλές πόλεις της χώρας. Στα Γιάννινα η προχθεσινή, αλλά κυρίως η χθεσινή συμμετοχή συμπολιτών μας ήταν εντυπωσιακή.
Μάλιστα χθες το βράδυ έκλεισαν οι δύο λωρίδες έξω από την Περιφέρεια Ηπείρου αφού πολλοί συμπολίτες μας είχαν κατακλύσει το δρόμο, εκτός από τα πεζοδρόμια και την πλατεία.
Έγινε μια καλή αρχή για επόμενες μαζικότερες συγκεντρώσεις, λέγανε Γιαννιώτες που συμμετείχαν. «Δεν πάει άλλο. Τους βαρεθήκαμε όλους», είπε μια μητέρα που βρέθηκε στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων με τα δυο παιδάκια της για να συμμετάσχει, όπως είπε, σε μία διαφορετική εκδήλωση. Έξω από κόμματα, πολιτικές ομάδες και συνδικάτα!
Και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά σ’ αυτές τις συγκεντρώσεις. Δεν υπάρχουν πανό, παρά μόνο λίγες ελληνικές σημαίες, για να θυμίζουν πως όταν είμαστε ενωμένοι και μονοιασμένοι, μπορούμε να δώσουμε ηχηρό μήνυμα σ’ αυτούς που μας κυβερνούν.

ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου