Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Την Τρίτη διαμαρτυρία για τη "ΔΩΔΩΝΗ" στην Πρέβεζα


Οι κτηνοτροφικοί συνεταιρισμοί της Ηπείρου και το Σωματείο εργαζομένων στη ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. χαιρετίζουν την δεύτερη μεγαλειώδη συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Μαΐου, στο Κεντρικό κατάστημα της ΑΤΕBANK στην Άρτα. Η μεγάλη συμμετοχή, η αγωνιστικότητα και το πάθος των παρευρισκόμενων δείχνει ότι το κίνημα για την διατήρηση του χαρακτήρα της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ και την διασφάλιση του αγροτικού εισοδήματος εξαπλώνεται σε όλη την Ήπειρο.
Το μήνυμα έχει ήδη φτάσει στην κυβέρνηση και την Αγροτική Τράπεζα. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι να ληφθούν οι αναγκαίες αποφάσεις, που θα ικανοποιούν τα αιτήματα του κτηνοτροφικού κόσμου και της Ηπειρωτικής κοινωνίας.
Αντιτιθέμεθα στα σχέδια της κυβέρνησης για ξεπούλημα της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ, όπως καθημερινά με αλαζονεία δηλώνει ο Διοικητής της ΑΤΕ κ. Πανταλάκης. Η ΔΩΔΩΝΗ είναι περιουσία του ελληνικού λαού και όχι του κ. Πανταλάκη και της ΑΤΕ.
Ζητούμε την τοποθέτηση νέας Διοίκησης, που θα αποκαταστήσει την ομαλή λειτουργία της εταιρίας, θα επαναφέρει σε αγαστή συνεργασία τις σχέσεις της με τους κτηνοτρόφους και τους εργαζόμενους και θα κινείται στα πλαίσια των σύγχρονων αρχών εταιρικής διακυβέρνησης.
Ζητούμε την αναπροσαρμογή των τιμών γάλακτος των κτηνοτρόφων, που πλήττονται από τις αυξήσεις των πρώτων υλών και των καυσίμων και κινδυνεύουν με αφανισμό, γεγονός, που θα οδηγήσει στην καταστροφή της πρωτογενούς παραγωγής στην Ήπειρο.
Καθολική επιδίωξη όλων μας είναι η τήρηση των καταστατικών δεσμεύσεων λειτουργίας της εταιρίας, που αποσκοπούν στη στήριξη του εισοδήματος των παραγωγών και στην οικονομική ανάπτυξη της Ηπείρου.
Καλούμε όλους τους νέους, κτηνοτρόφους, εργαζόμενους και φορείς της πόλης της Πρέβεζας την επόμενη Τρίτη  31  Μαΐου και ώρα 11:00 πμ στο κεντρικό κατάστημα της ΑΤΕBANK όπου θα γίνει δίωρος αποκλεισμός.
Προσυγκέντρωση  10:30 π.μ.  στην διασταύρωση Νικοπόλεως



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου