Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Άρον - άρον συμβούλιο πολιτικών αρχηγών

Άρον – άρον αύριο το μεσημέρι (12.30) συγκαλείται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έκτακτο Συμβούλιο Πολιτικών αρχηγών στο οποίο θα συζητηθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα και τους τρόπους αντιμετώπισης της μακροχρόνιας κρίσης.
Στην ανακοίνωση της Προεδρίας προστίθεται ότι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα ενημερώσει για τις συζητήσεις ενόψει των αποφάσεων στην ΕΕ και την πορεία της χώρας.
Επί της ουσίας ο κ. Παπανδρέου πιέζει τους πολιτικούς αρχηγούς να συναινέσουν στα νέα σκληρά μέτρα που πρόκειται να περιλάβει το νέο μνημόνιο, το οποίο προωθείται από την ανικανότητα του ίδιου, του Υπουργού Οικονομικών και συνολικά της Κυβέρνησής του να υλοποιήσει όσα είχε συμφωνήσει πριν ένα χρόνο με την τρόϊκα.
Στη σύσκεψη, εκτός του πρωθυπουργού, θα μετάσχουν ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, η Γενική Γραμματέας της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. Αλέκα Παπαρήγα, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
Υπενθυμίζεται ότι προηγήθηκε συνεννόηση της Προεδρίας της Δημοκρατίας με τους αρχηγούς και όλοι οι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων δήλωσαν τη συμμετοχή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου