Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Το ΛΑ.Ο.Σ και η αλλεργία του στις σταθερές θέσεις


ΤΟ ΛάΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ HANNA BILDENBERG ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.
Προ μηνός, περίπου και για την ακρίβεια στις 20 Ιουνίου, ο τηλε-πρόεδρος Καρατζαφέρης δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), ότι θα καταψηφίζει όλα τα νομοσχέδια που θα φέρνει αυτή η κυβέρνηση, γιατί θεωρεί ότι η μόνη λύση για τον τόπο είναι μια κυβέρνηση «οικουμενικής αντίληψης» (μ’ αυτόν υπουργό, αλλά αυτό δεν το είπε). Οι πλήρεις δηλώσεις του ήταν οι εξής: «Θα καταψηφίζω οτιδήποτε φέρνει αυτή η ασύνδετη και αναιμική κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου. Θεωρώ ότι μόνος του ο κ. Παπανδρέου δεν μπορεί να προχωρήσει τα μεγάλα θέματα, συνεπώς ότι φέρνει θα το καταψηφίζω».
Προχθές, η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου (ή Hanna Bildenberg), έφερε προς ψήφιση επί της αρχής το νέο νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.
Και το τηλε-κόμμα ΛΑ(γ)ΟΣ του ΠΑΣΟΚ κ.τ.λ., το οποίο δήθεν θα καταψήφιζε «ότι φέρνει αυτή η κυβέρνηση», το ψήφισε επί της αρχής, διότι όπως είπε ο αρμόδιος τομεάρχης Άδωνις Γεωργιάδης «είναι καλύτερο από το ισχύον και πολύ δεξιότερο»!!!
Η πολιτική συνέπεια (της… κωλοτούμπας) σ’ όλο της το μεγαλείο!
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ....


Πηγή: ELNEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου