Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Στήριξη της εθελοντικής εκστρατείας «Let’s do it Greece 2013»


 
Με δράσεις καθαρισμού του περιβάλλοντος συμμετέχει την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 η Περιφέρεια Ηπείρου στην εθελοντική εκστρατεία «Let’s do it Greece 2013. Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα!». Η διεθνής εθελοντική εκστρατεία «Let’s do it» έχει καθιερωθεί με τη συμμετοχή φορέων και πολιτών, ώστε μέσα από τη συνεργασία, την αυτοοργάνωση και την εθελοντική δράση να υιοθετηθεί και διαδοθεί το μήνυμα της ανιδιοτέλειας, της αλληλοϋποστήριξης και της προστασίας του περιβάλλοντος. Η Ελλάδα συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην διεθνή καμπάνια καθαρισμού.
 Για τον συντονισμό των δράσεων πραγματοποιήθηκαν ήδη συναντήσεις φορέων στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσπρωτίας και   Πρέβεζας .
 Στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων οι δράσεις θα γίνουν σε συνεργασία της Περιφέρειας με το Δήμο Ιωαννιτών. Στο πλαίσιο στήριξης της εθελοντικής εκστρατείας αποφασίστηκε από κοινού να κληθούν οι τοπικοί φορείς σε συνάντηση συντονισμού των δράσεων την Τρίτη 9 Απριλίου 2013, ώρα 18:00 στο Θεατράκι παλιά Σφαγεία. 
 Συντονιστές της πρωτοβουλίας είναι εκ μέρους της Περιφέρειας Ηπείρου ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Παντελής Κολόκας και εκ μέρους του Δήμου Ιωαννιτών ο Αντιδήμαρχος κ. Θωμάς Μπέγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου