Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΕΛΚ στηρίζει τη μεταρρυθμιστική προσπάθεια της Ελληνικής κυβέρνησης

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ κ. Joseph Daul, σχολιάζοντας τις πρόσφατες εξελίξεις αναφορικά με το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων της Ελληνικής κυβέρνησης έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Η Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται αντιμέτωπη με μια άνευ προηγουμένου κρίση, ενεργεί με μεγάλη ευθύνη. Εκτιμώ πραγματικά τις προσπάθειες και το θετικό όραμα του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Η κυβέρνησή του, μαζί με τον Ελληνικό λαό, έχουν ως στόχο τη δημιουργία μακροπρόθεσμων προοπτικών για την Ελληνική οικονομία, προτείνοντας ένα νέο οδικό χάρτη για τον εκσυγχρονισμό του δημόσιου τομέα, της προώθησης των επενδύσεων και της καινοτομίας και της βιώσιμης ανάπτυξης και της δημιουργικότητας, σε συνδυασμό με τα τρέχοντα μέτρα λιτότητας. Υποστηρίζουμε θερμά τις μεταρρυθμίσεις που εφαρμόστηκαν από την Ελληνική κυβέρνηση.
Θέλω να διαβεβαιώσω τον Ελληνικό λαό ότι οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις θα οδηγήσουν σε ένα πιο υγιές δημοσιονομικό σύστημα και ένα φιλικότερο επιχειρηματικό περιβάλλον. Όλα αυτά θα οδηγήσουν σε βιώσιμη ανάπτυξη και θέσεις εργασίας. Τα άμεσα οφέλη για τους Έλληνες πολίτες θα είναι πολλαπλά: από επιχειρηματικές ευκαιρίες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις έως ένα σταθερό συνταξιοδοτικό σύστημα.
Όταν εξετάζουμε τις εξελίξεις συνολικά, μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι από το περασμένο έτος υπήρξε πραγματική πρόοδος στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου είμαστε
αισιόδοξοι. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΕΛΚ στηρίζει την Ελλάδα με όλες τις δυνάμεις και την πίστη της. Εξήρα πάντα τις τεράστιες προσπάθειες του Ελληνικού λαού σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Σε λίγα χρόνια, όταν θα κοιτάζει πίσω θα είναι υπερήφανος για όσα πέτυχε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου