Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Όταν η ΕΡΤ κατέβαζε "πραξικοματικά" τον διακόπτη...

Τη Τρίτη τα μεσάνυχτα έπεσε το σήμα της ΕΡΤ με έναν ξαφνικό ομολογουμένως τρόπο. Είχαν προηγηθεί όμως τρεις περιπτώσεις που η συντεχνία που λυμαίνεται για δεκαετίες την δημόσια τηλεόραση, είχε δείξει πως δεν έχει καμία διάθεση να ενημερώσει τον ελληνικό λαό, στα μεγάλα γεγονότα, αλλά αντίθετα αντιλαμβάνεται την ενημέρωση κατά το δοκούν και αδιαφορώντας για τα σημαντικά, έπαιρνε αποφάσεις με πολύ  "δημοκρατικό" τρόπο.... 
Την ίδια ώρα που ο Σαμαράς πάλευε να φτιάξει την εικόνα της χώρας και γίνονταν μεγάλες συναντήσεις, η ΕΡΤ ήταν επιδεικτικά απούσα.  
Η Μέρκελ ήρθε στην Αθήνα και η ΕΡΤ κατέβασε τον διακόπτη. Λίγους μήνες μετά ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ έρχεται στην Ελλάδα και η ΕΡΤ κατεβάζει ξανά, όλως τυχαία τον διακόπτη. Ο Σαμαράς πάει στην Κίνα και η ΕΡΤ , πιστή στο ραντεβού της με την ...ενημέρωση, κατεβάζει ξανά τον διακόπτη. Και τις τρεις φορές με την δύναμη του ισχυρού, που κανείς δεν τόλμησε ποτέ να αμφισβητήσει. Με βάση το "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" κατέβαζαν τον διακόπτη. Στα πιο σημαντικά και μεγάλα γεγονότα.  
Την τέταρτη φορά κατέβηκε ξανά ο διακόπτης ,απλά αυτή την φορά από τον Σαμαρά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου