Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Είδηση σοκ! Αυτούς θέλει να απολύσει ο Κεδίκογλου και αντιδρά ο Βενιζέλος

Για βαρύτατα κακουργήματα και για απάτη κατ΄ εξακολούθηση κατά της ΕΡΤ, κατηγορείται ο πρόεδρος των εργαζομένων στην ΕΡΤ κ. Καλφαγιάννης, ωστόσο  βρίσκεται έξω με περιοριστικούς όρους. Μάλιστα  με τον κ. Καλφαγιάννη συναντιούνται σε λίγη ώρα οι κ.κ. Βενιζέλος και Κουβέλης.
 Όπως αναφέρουν πληροφορίες, αλλά και τα έγγραφα που αποκαλύπτονται με πλαστές βεβαιώσεις έπαιρνε για χρόνια αυτός και η γυναίκα του (που και εκείνη που εργάζεται στην ΕΡΤ) επίδομα λευχαιμίας για την υγιέστατη κόρη του και επίδομα τέκνου για την παντρεμένη κόρη του. 
Μάλιστα, άλλες πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Τσίπρας ήταν εκείνος που επέβαλε την παρουσία του κ. Καλφαγιάννη στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ .
Αντί να έχει απολυθεί σύμφωνα με τον Νόμο Μανιτάκη για τους επίορκους, χαριεντίζεται ο Τσίπρας μαζί του και συναντάται με Βενιζέλο και ο Κουβέλη!
 Την στιγμή που η ΕΡΤ τον έχει οδηγήσει στη Δικαιοσύνη, η ΕΡΤ έχει κερδίσει αγωγή εις βάρος του και έχει εκδοθεί τελεσίδικο παραπεμπτικό βούλευμα, ωστόσο βρίσκεται έξω με περιοριστικούς όρους!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου