Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Στην Έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών & Παράδοσης συμμετείχε η Περιφέρεια Ηπείρου

Ολοκληρώθηκε στην Αθήνα η 4η Έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών & Παράδοσης, που διοργανώθηκε στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα το χρονικό διάστημα 3-5 Ιουνίου 2013 και στην οποία η Περιφέρεια Ηπείρου συμμετείχε με δικό της περίπτερο.
 Στόχος της έκθεσης ήταν η τόνωση του εσωτερικού τουρισμού και η ενημέρωση του πολυπληθούς κοινού των επιβατών του Μετρό για τους τουριστικούς προορισμούς εν όψει των καλοκαιρινών διακοπών και αποτέλεσε ιδανική ευκαιρία για την Ήπειρο να προβάλλει το θαλάσσιο τουρισμό της, αλλά και τις δυνατότητες που προσφέρει για υπαίθριες δραστηριότητες στους ορεινούς όγκους της και για εναλλακτικές μορφές τουρισμού.  
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης η προσέλευση του κοινού ήταν πολύ μεγάλη και το ενδιαφέρον για την περιοχή μας ιδιαίτερα έκδηλο. Οι επισκέπτες του περιπτέρου μας είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το τουριστικό προϊόν της Ηπείρου, τόσο
μέσα από τη διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων, όσο και από την παροχή πληροφοριών από τα στελέχη της Περιφέρειας Ηπείρου. Και σε αυτή την έκθεση, όπως και στις προηγούμενες, η Περιφέρεια Ηπείρου φιλοξένησε  δωρεάν επαγγελματίες του τουρισμού που εξεδήλωσαν το ενδιαφέρον για συμμετοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου