Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΗΣ

Καταγγελία του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κατά των δημοσιογραφικών Ενώσεων για φίμωση των απόψεών της:  
«Πρωτοφανές γεγονός για τη δημοκρατία και την αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών, αποτελεί η σημερινή απόφαση των δημοσιογραφικών συνδικαλιστικών οργανώσεων ΕΣΗΕΑ και ΠΟΕΣΥ, να απαγορεύουν το λόγο αποκλειστικά και μόνο σε στελέχη της Ν.Δ.
Αφού έδωσαν εξαίρεση εκπομπής μόνον στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο»,  όπου προφανώς αποκλείστηκε οποιαδήποτε άποψη του κόμματος της πλειοψηφίας, στη συνέχεια, άρχισαν να απαγορεύουν οποιαδήποτε παρέμβαση σε βουλευτές της Ν.Δ., σε οποιονδήποτε σταθμό. 
Για παράδειγμα στον ΒΗΜΑ FM, που εκπέμπει με ειδική άδεια, επετράπη να ακουστεί μόνον η θέση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, ενώ στον αέρα, πραξικοπηματικά, κόπηκε με παρέμβαση της ΠΟΕΣΥ, η συνέντευξη του Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Άδωνι Γεωργιάδη.
Γνωρίζαμε ότι οι συνδικαλιστικές δημοσιογραφικές Ενώσεις είναι κομματικά χειραγωγούμενες. Γνωρίζαμε ότι κάθε φορά που ξένος ηγέτης επισκεπτόταν τη χώρα μας ήταν γι αυτούς η καλύτερη μέρα για απεργία. 
Θα ευχόμασταν οι δημοσιογραφικές Ενώσεις να  ήταν προσηλωμένες στους
κώδικες δεοντολογίας όπως ισχύει παγκοσμίως.
Όμως, όπως φαίνεται,  για αυτούς δημοκρατία, ελευθεροτυπία και αντικειμενικότητα αποτελεί μόνον η άποψη της μειοψηφίας!
Ζητούμε άμεσα  από τον ΒΗΜΑ FM,  να επιτρέψει στον βουλευτή της Ν.Δ. κ. Άδωνι Γεωργιάδη να εκφράσει και την άποψη της ΝΔ, όπως άλλωστε είχε προγραμματιστεί!».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου