Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Ο Κασσής για την ΕΡΤ

Με αφορμή την ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για το κλείσιμο της ΕΡΤ ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ  κ. Μιχάλης Κασσής έκανε την ακόλουθη δήλωση. 
Με αίσθημα αιφνιδιασμού και οργής πληροφορήθηκα  την έκδοση πράξης νομοθετικού περιεχομένου, από την κυβέρνηση , με την οποία ουσιαστικά δίνει την δυνατότητα με απόφαση του εκάστοτε υπουργού, να κλείνουν οι ΔΕΚΟ της δικαιοδοσίας του.
Πρώτο θύμα ήταν η ΕΡΤ. 
Πρόκειται για μια πρακτική που με βρίσκει κάθετα αντίθετο, διότι καταλύει  ουσιαστικά την νομοθετική λειτουργία του κοινοβουλίου.
Ταυτόχρονα νιώθω προσβεβλημένος από το ύφος και τα λεγόμενα του κυβερνητικού εκπροσώπου, σχετικά με την προσφορά της δημόσιας τηλεόρασης στην πολύπλευρη ενημέρωση των πολιτών, στην ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, τη ‘’συντροφιά’’ σε κάθε έλληνα και ελληνίδα, όλης της χώρα και όλου του πλανήτη.
Ο κ. Κεδίκογλου δεν μπορεί να μεταβιβάζει τις ευθύνες του πολιτικού συστήματος στους εργαζόμενους, και απλά να θυμηθεί τι έλεγε πριν από ένα χρόνο….
Η φίμωση της δημόσιας τηλεόρασης δεν είναι πρακτική της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας…. Μας φέρνει πίσω σε άλλες μαύρες εποχές…
Όχι στο κλείσιμο της ΕΡΤ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου